La Setmana Santa de Vila-real aconsegueix la declaració d’Interés Turístic Autonòmic

La Setmana Santa de Vila-real aconsegueix la declaració d’Interés Turístic Autonòmic
05/05/2020 -

La Setmana Santa de Vila-real ja és d’Interés Turístic Autonòmic. L’Ajuntament de Vila-real ha rebut hui la comunicació oficial per part del secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, en la qual s’avança que, en els pròxims dies, es farà pública aquesta declaració en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Considerada una de les celebracions més emotives de la ciutat, la Setmana Santa de Vila-real compta, des del 2010, amb la declaració d’Interés Turístic Provincial. Entre els seus molts valors a destacar està la gran qualitat artística de les seues imatges, amb obres d’escultors com José Ortells i Pascual Amorós.

“Es tracta d’una de les festivitats més antigues de la província, on existeix documentació que acredita la seua celebració des de 1546”, ha recordat el regidor de Turisme, Diego Vila, qui destaca que “al llarg d’aquests anys la Setmana Santa ha anat creixent, adaptant-se als nous temps, sense perdre en cap moment la religiositat dels seus actes més tradicionals i incorporant en la seua programació espectacles més innovadors, com la passió musical Laquima Vere o el Festival d’Òpera”.

L’edil de Turisme ha volgut agrair el gran esforç que realitza la Junta Central de Setmana Santa, que compta amb 10 confraries i les seues parròquies, al llarg de tot l’any per a preparar els seus actes. “Rebre aquesta notícia significa una gran alegria i un impuls per a continuar treballant per la promoció d’aquesta celebració i més en un any que ha sigut difícil per a totes les confraries i germanors que no han pogut viure amb normalitat aquesta festivitat religiosa” conclou el regidor de Turisme.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari