Docents, comerciants, Policia Local i Departament de Salut La Plana, Premis Poble 2021 de Vila-real

Docents, comerciants, Policia Local i Departament de Salut La Plana, Premis Poble 2021 de Vila-real
11/01/2021 -

En aquest any tan excepcional, la gala dels XXI Premis POBLE adquirirà una posada en escena diferent. L’organització, donada la situació actual de la Pandèmia, i a l’espera d’una millora sanitària ajorna els premis que se celebren al febrer per al divendres 12 de març a les 20 hores, a l’Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner, on es retrà homenatge a les víctimes i afectats per la Covid-19 i també a tots aquells que amb el seu esforç han hagut de combatre al virus en primera línia.

L’esdeveniment s’adaptarà a les actuals circumstàncies, complint estrictament amb les recomanacions de les autoritats sanitàries i comptarà amb la participació del mag Yunke, els Dolçainers i Tabaleters de Vila-real, les sopranos Rosanna i Gisela Morales, acompanyades al piano per Natasha García i al violoncel per José Enrique Bouché, i finalment la Coral Sant Jaume.

Però, per descomptat, la vintena primera edició de Premis POBLE servirà també per a recordar les diferents fases de la qual està sent la pandèmia del segle XXI i com ha viscut i viu Vila-real aquest episodi de la seua història.

L’organització ha hagut de sacrificar gran part de l’espectacle, però la gala s’adaptarà a les circumstàncies i complirà amb les mesures de seguretat indicades per les autoritats sanitàries amb un aforament limitat i obert a tota la societat, ja que es retransmetrà en directe per streaming a través de Facebook i el canal YouTube i en diferit per les televisions. “Encara que una miqueta diferent, serem fidels a la nostra cita amb la cultura, amb la tradició, amb la ciutat i un sentit reconeixement a la gent de Vila-real i als col·lectius, i entitats que es distingeixen pels seus triomfs i aportacions a la vida col·lectiva i al municipi”, ha indicat el director de l’esdeveniment cultural, Juanjo Clemente, qui ha anunciat el nom dels quatre protagonistes, i per tant premiats en aquest any: els docents i educadors, els comerciants representats a través de les diferents associacions de comerç local, la Policia Local i el Departament de Salut de la Plana.

Finalment, Juanjo Clemente ha confirmat l’assistència d’autoritats locals, provincials i autonòmiques així com la de premiats d’edicions anteriors i va agrair a l’Ajuntament la seua sensibilitat i col·laboració amb la cultura i les tradicions, així com a totes les persones i entitats que, en les actuals i difícils circumstàncies, fan que la gala dels Premis Poble siga una realitat.

Policia Local de Vila-real

Pels 168 anys de servei als ciutadans, pels 114 agents que integren el cos i per les 20 unitats d’especialització que treballen pel benestar dels vila-realenses. Per ser la guàrdia municipal més antiga de tota la província i una de les pioneres a la Comunitat Valenciana. Pels reconeixements internacionals que l’han convertida en un referent més enllà de les nostres fronteres i per protegir, ajudar i vetlar sempre a la societat local.

Personal docent i educador

Per la seua vocació i treball diari, per ensenyar als més de 8.600 alumnes en aquest curs i fer-lo amb unes circumstàncies a les quals han hagut d’adaptar-se a una situació insòlita que ha posat a prova el sistema educatiu. Per viure amb dedicació i esforç el repte més gran de l’últim segle, per la seua flexibilitat, per les seues responsabilitats, per ser un exemple i perquè no podem oblidar mai que l’educació és la clau per a èxit de la vida.

Departament de Salut de la Plana

Per les seues dues dècades oferint sanitat pública, universal i de qualitat a les comarques de la Plana Baixa i l’Alt Millars, que aglutina 14 centres de salut i 29 consultoris auxiliars. L’hospital cobreix l’assistència a 190.000 ciutadans, amb 13.500 ingressos, 10.100 intervencions, 64.500 urgències i 233.000 consultes d’especialitats anuals. Compta amb al voltant 250 llits en habitacions individuals i més 1.500 professionals sanitaris. És l’autèntic referent sanitari per la lluita contra el virus i per salvar la vida de tantes persones.

Comerciants locals

El comerç de Vila-real, amb UCOVI, l’associació de venedors del mercat ambulant i el Mercat Central, com a principals eixos, sempre ha format part de l’ADN dels vila-realenses. Per ser referents comarcals, subministrant també en moments complicats a pobles i ciutats del voltant amb més d’un miler d’establiments, formant el teixit del qual denominem xicotet comerç, el més gran en atenció, qualitat i garanties al qual sempre hem de secundar i potenciar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari