Docents, comerciants, Policia Local i Departament de Salut La Plana: Premis Poble de Vila-real 2021

arxiu

Docents, comerciants, Policia Local i Departament de Salut La Plana: Premis Poble de Vila-real 2021
08/04/2021 -

En aquest any tan excepcional, la gala dels XXI Premis POBLE adquirirà una essència diferent. El divendres 21 de maig a les 20 hores, la gala dels XXI Premis Poble, a l’Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner retrà homenatge a les víctimes i afectats per la Covid-19 i també a tots aquells que amb un esforç aclaparador han hagut de combatre al virus en primera línia.

L’esdeveniment, aquest any desplaçat de la programació del mes de febrer a causa de la situació d’emergència, sempre es troba emmarcat dins del 747 aniversari de les festes fundacionals. En aquesta ocasió s’adaptarà a les actuals circumstàncies, complint estrictament amb les recomanacions de les autoritats sanitàries i comptarà amb la participació del Grup de Dolçainers i Tabaleters de Vila-real, les sopranos Rosanna i Gisela Morales, acompanyades al piano per Natasha García i al violoncel per José Enrique Bouché, i finalment la Coral Sant Jaume.

Però, per descomptat, la vint-i-unena edició de Premis POBLE servirà també per a recordar les diferents fases de la qual està sent la pandèmia del segle XXI i com ha viscut i viu Vila-real aquest episodi de la seua història, i per a això es fusionarà la projecció d’imatges inèdites amb la interpretació en directe del Cant dels Ocells i Que tinguem sort, respectivament.

Encara que l’organització ha hagut de sacrificar part de l’espectacle, la gala s’adapta a les noves circumstàncies i complirà amb totes les mesures de seguretat indicades per les autoritats sanitàries amb un aforament limitat però oberta a tota la societat, ja que es retransmetrà en directe per streaming.

“Encara que una miqueta diferent, serem fidels a la nostra cita amb la cultura, amb la tradició, amb la ciutat i un sentit reconeixement a la gent de Vila-real i als col·lectius, i entitats que es distingeixen pels seus triomfs i aportacions a la vida col·lectiva i al municipi”, ha indicat el director de l’esdeveniment cultural, Juanjo Clemente, qui ha recordat el nom dels quatre protagonistes, i per tant premiats en aquest any: el conjunt de docents, els comerciants representats a través de les diferents associacions de comerç local, la Policia Local de Vila-real i el Departament de Salut de la Plana.

Finalment, Clement va confirmar l’assistència d’autoritats locals, provincials i autonòmiques així com la de premiats d’edicions anteriors i va agrair a l’Ajuntament de Vila-real la seua sensibilitat i col·laboració amb la cultura i les tradicions locals així com a totes les persones i entitats que, en les actuals i difícils circumstàncies, fan que la gala dels Premis Poble siga una realitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari