El PP de Vila-real reclama concretar els anuncis del pla d'infraestructures socials

Els populars lamenten que el Pla ‘Convivint’ s’anuncie sense dotació econòmica ni terminis d’execució després d’anys de retards en alguns serveis essencials per a la ciutat

El PP de Vila-real reclama concretar els anuncis del pla d'infraestructures socials
22/04/2021 -

El Partit Popular de Vila-real ha reclamat hui a l’equip de govern i al Consell que concreten els anuncis del pla d’infraestructures socials, en el qual hi ha previstes “algunes dotacions essencials per a la ciutat, per a les quals portem anys sense resposta”.

Tal com ha explicat hui el portaveu adjunt del PP en la localitat, Adrián Casabó, “una vegada s’ha publicitat un nou pla, en aquesta ocasió titulat ‘Convivint’, en el qual se suposa que estaran integrades les infraestructures socials que necessita Vila-real” però, tal com adverteix Casabó, “una vegada presentat hem preguntat a l’equip de govern pels detalls sobre el pressupost i els terminis d’execució i la resposta és que no hi ha res”.

Casabó ha lamentat que “com en tantes ocasions, tot es queda en un anunci” però que després “no es concreta res” malgrat la necessitat d’infraestructures, com la nova residència per a malalts d’Alzheimer Moli La Vila o, per exemple, el punt de trobada familiar pel qual el PP ha preguntat en diverses ocasions i que de ve anunciant des de 2018.

El regidor popular considera que “ja estem acostumats a grans anuncis que després no es tradueixen en res, com és el cas del Pla Edificant, sense anar més lluny. Quatre anys després dels anuncis continuem esperant l’inici de les obres en diverses infraestructures educatives pendents a Vila-real”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari