Última hora sobre l'estat de l'home ferit per un bou a Vila-real

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha enviat ànims a la seua família

captura de la retransmisión de MediTV

Última hora sobre l'estat de l'home ferit per un bou a Vila-real

L’home que ahir va ser agafat per un bou a Vila-real evoluciona favorablement malgrat la gravetat de la seua situació, després de rebre ahir quatre banyades d’un cap de bestiar de la ramaderia Santa María durant el segon tancament de les festes de Sant Pasqual, que compten amb un ampli programa taurí fins dissabte que ve 21 de maig.

Així ho ha assenyalat l’Ajuntament de Vila-real en un comunicat, en el qual ha explicat que el ferit, de 40 anys i veí de Sant Feliu (Barcelona), va ser tractat en primera instància pel cirurgià Gustavo Traver al costat del servei mèdic que el consistori té contractat dins del pla de seguretat de tots els actes taurins, que van començar el passat 13 de maig, amb l’inici de les festes.

Donada la gravetat de les ferides, l’aficionat taurí va ser traslladat a l’Hospital de la Plana, on va ser intervingut i evoluciona favorablement dins de la gravetat de la situació. En concret, un dels cinc bous que ahir va participar en el segon tancament de les festes de Sant Pasqual, va agafar a l’home, el va sacsejar i li va propinar quatre banyades contra els cadafals del recinte taurí.

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha lamentat l’accident i ha agraït als voluntaris de la Comissió del Bou, la Policia Local i Autonòmica, Creu Roja, l’equip mèdic del doctor Traver i a tot el conjunt de l’Hospital de la Plana la seua professionalitat en la situació. Així mateix, el primer edil ha enviat molts ànims a la família i ha desitjat al ferit una ràpida recuperació de les lesions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari