Recorregut pels 50 anys de Repsol en el món dels esports de motor

L’exposició itinerant Repsol Racing Tour arriba a Vila-real després del seu pas per més de 200 localitats i havent sigut visitada ja per quasi un milió de persones

Recorregut pels 50 anys de Repsol en el món dels esports de motor
08/10/2019 -

Recorregut pels 50 anys de Repsol en el món dels esports de motor. L’exposició itinerant Repsol Racing Tour arriba a Vila-real després del seu pas per més de 200 localitats i havent sigut visitada ja per quasi un milió de persones. Una exposició gratuïta i interactiva que suposa un pla d’oci perfecte per a tota la família. Repsol compta amb més de 50 anys de presència en les competicions més exigents del món del motor, on ha trobat el millor banc de proves per a desenvolupar-los carburants i lubrificants que ofereix als seus clients. A través d’aquesta exposició, la Companyia vol acostar a la societat la seua labor en aquesta disciplina.

Els ciutadans podran gaudir de manera gratuïta d’aquesta exposició, en la qual coneixeran de prop a l’Equip Repsol en les diferents competicions en les quals participa i ha participat: Mundial de Motociclisme, Dakar, Trial, Automobilisme, Vol acrobàtic, etc.

En l’exposició també es veu el suport de Repsol a l’esport base, tant als joves que comencen en aquest esport com a pilots, com aquells mecànics que busquen formar part dels millors equips. Tot això emmarcat en el compromís social a través del patrocini esportiu.

Repsol Racing Tour estarà obert en el Jardí Rei Jaume I, els dies 9 y10 d’octubre, de 10 a 14 i de 16 a 20horas.

L’exposició

Repsol Racing Tour és una exposició que consta d’una unitat mòbil amb elements interactius, realitat virtual, exposició d’objectes històrics, continguts audiovisuals, multimèdia, etc. Compte amb la moto amb la qual Marc Márquez va guanyar el Mundial de MotoGP l’any 2017. Al costat de la unitat mòbil principal s’instal·larà, a més, un circuit inflable de motos infantils (correpasillos).

Les activitats són completament gratuïtes i estan destinades a tota la ciutadania, permetent a persones de totes les edats gaudir i aprendre sobre els esports de motor. La unitat mòbil està adaptada i compta amb els corresponents equipaments que faciliten l’accés i la participació a persones amb mobilitat reduïda i per a invidents.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari