La Fira del Llibre de Vila-real es reubica a l'avinguda de la Murá del 12 al 15 de novembre

La Fira del Llibre de Vila-real es reubica a l'avinguda de la Murá del 12 al 15 de novembre
08/11/2020 -

La XVI Fira del Llibre torna a Vila-real a pesar de la pandèmia, amb una nova ubicació, vuit llocs de venda i més d’una vintena d’activitats complementàries, amb estrictes protocols de seguretat per a la prevenció de la covid-19. La Fira del Llibre, organitzada per les regidories de Cultura i Economia, instal·larà les seues parades del 12 al 15 de novembre a l’avinguda de la Murà, i comptarà amb presentacions i signatures d’autors tant locals com nacionals.

“Hem preparat una nova edició de la Fira del Llibre on tractem de fer costat tant als autors locals com la indústria literària en general. Per aquest motiu, hem dissenyat una programació equilibrada que ofereix literatura per a tots els gustos: novel·la negra, històrica, narrativa, assaig, poesia, infantil, juvenil, en valencià, etc., a càrrec d’autors de la zona i també d’àmbit nacional, com són Lola P. Nieva, Alicia Giménez Bartlett o Espido Freire”, detalla la regidora de Cultura, Rosario Royo, qui recorda que la fira servirà també de marc per al lliurament dels premis del Certamen Literari Ciutat de Vila-real -atorgats a Luis Roso i Gregorio Royo-, o per a la presentació de llibres emmarcats en el Memorial Democràtic, com la biografia de Pascual Cabrera Quemades, de Domingo Font, o el llibre de la Ruta del memorial, de Sonia Alejo.

Les parades confirmades en aquesta XVI Fira del Llibre són Papereria Ima, Llibreria-papereria Naysi, Alfil.be; Tokyo Shop; Revista Poble, Tirant Lo Groc, Ediciones Intrépidas/Unària Edicions i l’Ajuntament de Vila-real. Cada dia, a més, hi haurà sorteig de llibres i de vals per a menús en restaurants de la ciutat. Javier García Martínez, Reis Lliberós, Vicent Usó, Marcelo Díaz, Francisco Mezquita, María Fragoso, José Sanchis i Maria Carda completen la nòmina d’autors de la fira.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari