Les Festes de Sant Pasqual de Vila-real tornaran a comptar amb el Macrosopar

Les Festes de Sant Pasqual de Vila-real tornaran a comptar amb el Macrosopar
02/05/2022 -

Després de dos anys de pandèmia, les festes de Sant Pasqual recuperaran el pròxim 20 de maig, a les 21.00 hores, el popular Macrosopar de veïns; una cita multitudinària promoguda per la Regidoria de Participació Ciutadana i la Junta de Festes, en col·laboració amb les associacions de veïns i Acudim, que espera convocar al voltant de 2.500 persones a la plaça de l’Estadi de la Ceràmica. La regidora de Participació, Miriam Caravaca, s’ha reunit amb les entitats per a preparar la cita, que es va celebrar per última vegada al setembre de 2019. Aquesta serà la 16a edició.

“Una vegada més, vull agrair la col·laboració i implicació de les nostres associacions per a fer possible un sopar de germanor que, en aquesta ocasió, serà també el del retrobament, la reconnexió i el renaixement després d’uns anys duríssims en els quals hem hagut de prescindir d’aquest tipus d’esdeveniments”, detalla Caravaca. Fins al 13 de maig, les persones interessades a participar en el Macrosopar poden acudir a la seua associació de veïns i reservar la seua plaça, que dona dret també a refrescos i porrat popular. Els tíquets es poden adquirir en totes les associacions al preu simbòlic d’un euro.

Enguany, a més, a la tradicional orquestra que amenitza el Macrosopar, que en aquesta edició serà l’orquestra Twin’s, se suma, per primera vegada, un esdeveniment de tardeo previ al sopar. D’aquesta manera, els veïns i veïnes estan convocats a partir de les 19.30 hores, amb l’actuació de Patxi Ojana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari