La FVMP atorga a Vila-real el Premi al Bon Govern per l'Oficina Municipal contra el ‘cotonet’

Chalmeta destaca que aquest premi suposa un reconeixement a “la labor conjunta de tot l’equip de govern per a atendre les necessitats de la ciutadania”

La FVMP atorga a Vila-real el Premi al Bon Govern per l'Oficina Municipal contra el ‘cotonet’
02/04/2022 -

L’Ajuntament de Vila-real rebrà el Premi al Bon Govern de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies per la creació de l’Oficina Municipal contra el ‘cotonet’, un servei impulsat per l’equip de govern en 2021 amb l’objectiu ajudar als agricultors en els tràmits per a sol·licitar a la Conselleria d’Agricultura els tractaments i ajudes contra la plaga que afecta la citricultura, així com fer una avaluació sobre l’abast en els cultius del municipi.

El regidor d’Agricultura, José Ramón Ventura Chalmeta, s’ha mostrat molt satisfet amb l’obtenció d’aquest guardó, que suposa un aval a la política de l’equip de govern vila-realenc d’aliança amb la societat, i estreta col·laboració amb els agricultors per a fer sentir les seues veus i difondre les seues reclamacions davant les administracions competents en aquests assumptes.

Chalmeta ha destacat que aquest premi suposa un reconeixement a “la labor conjunta de tot l’equip de govern per a atendre les necessitats de la ciutadania, fent possible que l’Ajuntament siga una administració pròxima, eficaç i útil que respon a les demandes dels col·lectius”. Així mateix, ha agraït de manera especial la iniciativa de les regidores Noelia Samblás i Miriam Caravaca, els qui van proposar presentar l’Oficina municipal del ‘cotonet’ als premis de la FVMP.

Chalmeta ha assenyalat que l’oficina ha tingut un bon acolliment entre els agricultors de la ciutat i fruit d’aquest projecte s’ha signat un conveni amb una cooperativa per a ampliar l’estudi de trenta a cent parcel·les de diversos municipis. L’informe de balanç de l’oficina es farà públic en la pròxima reunió del Consell Agrari Local.

Els Premis FVMP al Bon Govern reconeixen la qualitat, els millors projectes i actuacions en matèria de gestió pública. Vila-real ha obtingut el premi en la categoria de Desenvolupament rural i/o agricultura. El lliurament de premis tindrà lloc aquest dimarts 5 d’abril en el Centre Cultural La Beneficència de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari