Fundació Globalis acosta els estudiants de secundària al mercat laboral mitjançant xarrades formatives a Vila-real

L’activitat es realitza en centres d’educació secundària i formació professional de Vila-real

Fundació Globalis acosta els estudiants de secundària al mercat laboral mitjançant xarrades formatives a Vila-real
23/02/2021 -

La Fundació Globalis, en col·laboració amb l’Ajuntament de Vila-real, reprén les xarrades «Talent i Ocupació», una activitat-taller dirigida als estudiants dels centres educatius de secundària i formació professional, que estan molt prop d’incorporar-se al mercat laboral. Estan enfocades als joves que vulguen millorar les seues possibilitats d’ocupabilitat i d’accés al mercat laboral.

Aquest dimarts, dia 23 de febrer, ha tingut lloc la primera de les formacions amb els alumnes de Fundació Flors. Concretament s’han donat tres xarrades als grups d’Instal·lacions elèctriques i automàtiques, Gestió administrativa i activitats comercials. En cada cas, els alumnes han pogut conéixer l’experiència d’una empresa local del seu sector com són Robbotions, Premi Globalis 2020, Asesoría Manuel Fortuño que té relació amb el Club Empresarial de la fundació i Escapa’t Viatges, ja que el propietari és patró de Globalis. Les tres empreses participants han comptat la seua experiència i han oferit una sèrie de consells als joves de cara al seu futur laboral.

Al llarg de la jornada s’han treballat també aspectes com la importància de conéixer el propi talent per a desenvolupar-lo en un futur, la cooperació amb altres persones com a fórmula de treball enfront de la competició, o la importància de les xarxes socials dins i fora de la cerca d’ocupació, però també el camí d’emprendre.

Aquesta activitat pretén crear sinergies entre les pimes i futurs professionals, ja que la Fundació Globalis tracta de cohesionar la teoria i la formació amb la pràctica i la realitat de cadascun dels sectors. Així, la formació consta de diverses parts molt diferenciades, un cicle de tallers per a l’adquisició de les diferents habilitats en el procés d’evolució professional dels joves desocupats i la presentació d’empreses de la província.

Fundació Globalis

La Fundació Globalis és una entitat privada que té com a objectiu promoure la modernització del teixit empresarial a Vila-real i presta suport a totes aquelles iniciatives que suposen innovació o diversificació empresarial o social. Dinamitzant el teixit socioeconòmic, la ciutat i la seua àrea d’influència des d’una perspectiva global amb un nou model d’innovació 360°, Globalis promou i ajuda l’emprenedoria i els projectes innovadors, treballa per a millorar l’ocupabilitat dels joves, a més de donar suport a projectes innovadors vinculats al sector de la salut, la nutrició o l’esport.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari