Nova incidència de Covid-19 en la residència Verge de Gràcia de Vila-real, la més afectada de tota la província de Castelló

En la primera ona va registrar quasi 40 morts per coronavirus

Nova incidència de Covid-19 en la residència Verge de Gràcia de Vila-real, la més afectada de tota la província de Castelló
13/11/2020 -

La residència Verge de Gràcia de Vila-real va ser la més colpejada de tota la província de Castelló en la primera ona i ara torna a registrar casos positius per Covid-19. A través d’un comunicat als familiars, l’empresa que gestiona el centre, La Saleta Care, ha confirmat el contagi d’un dels seus treballadors.

En el centre de majors s’ha procedit a l’aïllament dels residents a les seues habitacions perquè no tinguen contacte amb la resta de persones i en els pròxims dies se’ls realitzarà una prova PCR a cadascun d’ells.

Aquest és el segon positiu en la residència en la segona ona. El primer va ser d’un altre treballador i va tindre lloc a la fi de setembre.

Verge de Gràcia va tindre diverses queixes en la primera ona de la pandèmia. Al mes d’abril, el sindicat CCOO va denunciar davant Inspecció Treball a l’empresa que gestiona la residència vila-realense per la falta d’equips de protecció individual i de protocols de prevenció del contagi.

Aquesta denúncia va arribar després que la Generalitat intervinguera en el centre a la fi de març perquè el seu objectiu era millorar “la falta de coordinació” dels protocols de seguretat, segons va assenyalar la secretària general de Sanitat de CCOO a Castelló, Encarna Barragán.

Cal recordar, que en aquesta mateixa residència la Fiscalia de la Comunitat Valenciana va obrir Diligències Preprocessals Civils (DPC) per superar els 10 morts, arribant quasi als 40, i per a obtenir informació sobre les mesures adoptades i conéixer si s’havia produït delicte.

En aquests moments, la residència està esperant el canvi de gestor i passarà a estar dirigida per Gestió Soci Sanitària al Mediterrani (Gesmed) quan es formalitze el contracte.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari