Obertes les inscripcions per al VIII Fòrum Nacional d'Innovació: Ciutats i Pobles Intel·ligents organitzat per Globalis

La jornada tindrà lloc online el 24 setembre a partir de les 10 hores a través de xarxes socials, Teve4 i zoom amb inscripcions limitades

Obertes les inscripcions per al VIII Fòrum Nacional d'Innovació: Ciutats i Pobles Intel·ligents organitzat per Globalis
18/09/2020 -

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, i el diputat de promoció econòmica, Pau Ferrando, seran els encarregats d’inaugurar oficialment el 22 de setembre a les 10 hores el VIII Fòrum Nacional d’Innovació, organitzat per Globalis, en col·laboració amb la Diputació de Castelló i l’Ajuntament de Vila-real.

A partir de les 10.15, Andrés García Reche, Vicepresident executiu de l’Agència Valenciana de la Innovació i Juan Antonio Tébar, Director de Programes de la Unió Europea i Cooperació Territorial del CDTI, dialogaran sobre innovació i smartcities. A les 11 hores, Esther Paulo, directora de la Fundació Novessendes, presentarà el cas d’èxit del projecte L’horta del Rajolar.

A les 11.30 hores, començarà la taula redona que comptarà amb la participació d’Alexis Nadal, president de l’Associació d’Empreses Tecnològiques de Castelló Xarxatec, María Jesús Muñoz-Torres, catedràtica d’Economia Financera i Comptabilitat en el Departament de Finances i Comptabilitat de la Universitat Jaume I de Castelló, Enginyer Agrònom, grup d’investigació SOGRES de l’UJI i experta en zona rurals, Inmaculada Bordera, Project Manajer Smart Cities d’Avaesen i Juan Antonio Bertolín, Gerent de la Fundació General UJI i Director d’ESPAITEC.

A les 12.30 hores, Pep Gómez, fundador de Fever i Reby, serà entrevistat per la directora de Globalis, Maria Bellmunt, per a donar a conéixer detalls de la seua trajectòria professional. Finalment, el president de la Fundació Globalis, Juan Vicente Bono, clausurarà l’acte.

Amb aquesta jornada es pretén mostrar una radiografia de les tendències de futur en ciutats i pobles intel·ligents amb l’objectiu de presentar diferents camins i alternatives perquè empreses, organitzacions i professionals siguen capaces d’avançar innovant i progressar emprenent, amb independència del sector d’activitat, la grandària de l’organització, la formació o l’experiència del professional.

El VIII Fòrum Nacional d’Innovació es realitzarà el pròxim 24 de setembre i serà retransmés a través de diferents plataformes online de Globalis – Youtube, Facebook i zoom prèvia inscripció- i de TEVE4. Les inscripcions gratuïtes poden realitzar-se a través de la web de Fundació Globalis www.fundacionglobalis.org.

Fundació Globalis

La Fundació Globalis és una entitat privada que té com a objectiu promoure la modernització del teixit empresarial a Vila-real i dóna suport a totes aquelles iniciatives que suposen innovació o diversificació empresarial o social. Dinamitzant el teixit socioeconòmic, la ciutat i la seua àrea d’influència des d’una perspectiva global amb un nou model d’innovació 360é, Globalis promou i dóna suport a l’emprenedoria i els projectes innovadors, treballa per a millorar l’ocupabilitat dels joves a més que dóna suport a projectes innovadors vinculats al sector de la salut, la nutrició o l’esport.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari