Les jornades gastronòmiques converteixen l'olla de la Plana en el plat estrela de novembre a Vila-real

arxiu

Les jornades gastronòmiques converteixen l'olla de la Plana en el plat estrela de novembre a Vila-real
31/10/2021 -

A partir d’aquest dilluns 1 de novembre l’olla de la Plana es converteix en protagonista indiscutible de l’oferta gastronòmica de Vila-real a través de la 12a edició de les jornades gastronòmiques Mengem a Vila-real Olla de la Plana. Un total de 14 restaurants de la ciutat han decidit sumar-se a aquest esdeveniment gastronòmic amb el qual “a més, de posar en valor la riquesa de la tradició culinària local, volem també donar a conéixer la qualitat i el bon fer dels establiments d’hostaleria de Vila-real, sobretot després dels mesos difícils que han hagut de viure a conseqüència de la pandèmia”, subratlla el regidor de Comerç, Diego A. Vila.

Els restaurants que participen en aquesta edició són: El Faro, Al d’Emilio, Los Maños, El Miso, El Cortijo, El Casino, El Rincón de la Olivereta, Bárbaro, De Feli, Birbar, Gastro Nu, Els Lluïsos, Caldero Rojo i Booncata. Tots ells ofereixen durant el mes de novembre menús que van des dels 12 als 26 euros en els quals el plat estrela és l’olla de la Plana. A més, com és habitual, els clients que degusten algun d’aquests menús podran participar en el sorteig d’un sopar o menjar per a dues persones. La informació sobre els menús i les jornades es pot consultar en la web jornadasgastronomicasvila-real.blogspot.com

Les jornades gastronòmiques, impulsades des de l’Ajuntament en col·laboració amb l’Associació d’Hostaleria i Oci de Vila-real (Ashiovi) i l’Associació Gastronòmica de Vila-real han comptat enguany amb una avantsala de luxe: el showcooking de restauradors de prestigi celebrat el dilluns 25 d’octubre en el qual el presentador de Masterchef Pepe Rodríguez va fer de padrí i mestre de cerimònies. Com a ponents van participar: Miguel Barrera, del restaurant Cal Paradís, estrela Michelin; Javier Estévez, del restaurant La Tasquería, de Madrid, també guardonat amb estrela Michelin; Ricardo Sotres, del restaurant El Retiro, a Astúries, també estrela Michelin; i el vila-realenc Roberto Bosquet, més conegut com el xef Bosquet, que ha aconseguit un gran reconeixement social per les seues propostes de cuina saludable.

El concurs nacional d’olla de la Plana i la degustació popular d’aquest típic plat local a benefici de Mans Unides, que també es van celebrar dilluns passat, completen la programació d’aquesta 12a edició de les jornades gastronòmiques.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari