Les Jornades de l’Orgull Friki 2022 tornen a Vila-real després de dos anys d’aturada per la pandèmia

Les Jornades de l’Orgull Friki 2022 tornen a Vila-real després de dos anys d’aturada per la pandèmia
31/05/2022 -

Després de dos anys d’aturada per la pandèmia, tornen les Jornades de l’Orgull Friki a Vila-real. L’esdeveniment, que compta amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut, està dedicat a celebrar el dia mundial de l’orgull friki, que es commemora el 25 de maig, i que coincideix amb l’estrena de la pel·lícula Star Wars en 1977.

Els dissabte 4 i diumenge 5 de juny al Centre de Congressos, Fires i Trobades, es realitzaran una sèrie d’activitats organitzades per Otakuonda, juntament amb altres entitats i associacions, enfocades a tot tipus de públic per a conéixer millor les cultures japoneses i del videojoc. A més, hi haurà parades en les que es podrà comprar coses relacionades amb el mon del videojoc i del cine.

Les activitats previstes passen per un concert de Malparlat, grup de rap en valencià, una xerrada de Sentit Aràcnid, uns youtubers pioners en la plataforma per ser els primers en parlar sobre temàtica friki en valencià, concurs de ball, fotografia i de cosplay (disfresses relacionats amb temes d’anime i videojocs). També hi haurà parades en les que es podrà adquirir roba personalitzada i, a més, hi haurà exposicions d’art, firmes d’autors independents i tallers infantils en els quals els xiquets també podran aprendre i gaudir. Els horaris de les VIII Jornades de l’Orgull Friki són el dissabte 4, de 10.00 h a 20.00 h, i diumenge, de 10.00 h a 19.00 h. La entrada es gratuïta i es pot aconseguir ací.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari