La Passió musical, Laquima Vere, arranca els dies grans de la Setmana Santa de Vila-real 2023

Laquima Vere incorpora a Xarxa Teatre en aquest espectacle singular i únic de la Setmana Santa, declarada d’Interés Turístic Autonòmic

La Passió musical, Laquima Vere, arranca els dies grans de la Setmana Santa de Vila-real 2023

Vila-real inicia el compte arrere per a començar amb els dies grans de la Setmana Santa 2023, declarada d’Interés Turístic Autonòmic. El fervor i la devoció no s’entenen a la ciutat sense un dels seus actes més singulars, la Passió Musical, Laquima Vere, que torna aquest cap de setmana.

Així ho han presentat l’alcalde, José Benlloch, la directora de Màrqueting i Comunicació Corporativa de Porcelanosa Grup, Cristina Colonques, el director de l’obra, Alfredo Sanz, el regidor de Turisme, Diego A. Vila, el vicepresident de la Junta Central de Setmana Santa, Enrique Cortés, i el nou director artístic de Laquima Vere, Leandre Escamilla (Xarxa Teatre).

I és que la Passió musical torna amb novetats. La cita serà aquest dissabte, 1 d’abril, a les 21.30 hores en la plaça Major, on es representarà la Passió de Crist a través d’una peça musical, amb un muntatge en el qual participen més de 200 persones carregat d’efectes i simbolisme.

Enguany, Laquima Vere fa un pas més en la seua espectacularitat sumant a Leandre Escamilla de Xarxa Teatre a la direcció artística de la creació musical d’Alfredo Sanz, sumant els atractius de la companyia, referent del teatre de carrer i amb una gran projecció internacional. En paraules de l’alcalde, “Vila-real ha aconseguit tindre un producte únic, que no es representa en cap altre lloc d’Espanya, i que sens dubte és un esdeveniment amb un gran potencial de projecció fora de les nostres fronteres”.

Així mateix, en la part artística, participarà l’Orquestra Simfònica de Vila-real amb 50 músics, sis solistes i cor mixt, ampliat amb el cor de la Cambra de la Universitat Autònoma de Madrid, que l’any passat ja partició. El conjunt, amb intèrprets de múltiples orquestres de la Comunitat Valenciana i de l’Orquestra Nacional, adaptarà una ària, tal com ha assenyalat el seu director musical, Alfredo Sanz.

Vila-real espera així començar amb els dies més assenyalats de la seua Setmana Santa amb aquest espectacle musical “que conjuga tradició i avantguarda, música, escenografia, jocs de llum, mappings i dansa aèria, sense perdre l’espiritualitat i la sensibilitat del que representa, la Passió de Crist”, destaca Benlloch.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari