Mans Unides recollirà les pessetes oblidades per casa en tres urnes situades en espais públics de Vila-real

Mans Unides recollirà les pessetes oblidades per casa en tres urnes situades en espais públics de Vila-real
07/11/2020 -

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, s’ha reunit amb la nova presidenta de Mans Unides, Elisa Parra, per a conéixer els projectes en els quals treballa l’entitat i reforçar el suport municipal als seus programes. Amb aquest objectiu, el consistori col·laborarà amb l’organització en una nova campanya de recaptació de fons a través d’urnes distribuïdes en llocs públics per a recollir les pessetes que encara queden en les llars vila-realenques. Aquest programa se suma al Sopar de la Fam virtual que Mans Unides prepara per al pròxim 29 de novembre.

“En unes circumstàncies tan excepcionals com les que estem vivint, en plena pandèmia per la covid-19, és clau que les nostres entitats puguen continuar desenvolupant la seua important tasca social. Per a això, compten amb tot el suport del seu Ajuntament”, assenyala Benlloch. Amb aquest objectiu, el consistori ha acordat amb Mans Unides col·laborar en la seua campanya nacional “Les teues pessetes poden salvar vides”, a través de la col·locació de tres urnes en la piscina Yurema Requena, l’edifici central de l’Ajuntament i la seu de Serveis Socials. En aquestes tres urnes, els vila-realencs que vulguen col·laborar podran dipositar les pessetes que encara conserven a les seues cases, tant en monedes com en bitllets, perquè Mans Unides puga canviar-les en el Banc d’Espanya abans de finalitzar l’any.

D’altra banda, enfront de les restriccions de la covid-19 que impedeixen la celebració del tradicional Sopar de la Fam, Mans Unides prepara per al pròxim 29 de novembre una edició virtual. La cita a distància comptarà amb un programa de televisió especial en Teve4 i s’hi pot participar adquirint tiquets per un donatiu de 5 euros. Durant el programa, s’informarà també d’altres vies de col·laboració amb l’entitat.

“Ara més que mai, quan la pandèmia amenaça d’aprofundir encara més les desigualtats, els vila-realencs hem de mostrar de nou el nostre costat més solidari i col·laborar amb aquestes iniciatives amb les quals Mans Unides continua lluitant per erradicar la fam i la pobresa en el món”, valora el regidor de Serveis Socials, Álvaro Escorihuela, present també en la reunió. En la trobada també hi van ser presents la presidenta fins ara de Mans Unides Vila-real, Carmen Moliner, i altres membres de la junta directiva de l’entitat social.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari