Marcelo Díaz, artista de Vila-real, representarà a Espanya en la trobada internacional ArtCamp a Andorra

Díaz serà l’únic representant espanyol en aquesta cita cultural impulsada per la Comissió Nacional d’Andorra per a la UNESCO

Marcelo Díaz, artista de Vila-real, representarà a Espanya en la trobada internacional ArtCamp a Andorra
14/07/2021 -

L’escultor i poeta vila-realenc Marcelo Díaz representarà a Espanya en la setena edició de l’ArtCamp, una trobada internacional d’artistes de tot el món que arranca hui a Andorra i que es desenvoluparà fins al pròxim 23 de juliol. Díaz serà l’únic representant espanyol en aquesta cita cultural impulsada per la Comissió Nacional d’Andorra per a la UNESCO que, sota el lema ‘Colors per al planeta’, es concep com un projecte de cultura per a la pau.

“És un orgull que Marcelo Díaz, un dels nostres artistes més destacats, porte el nom de Vila-real a un esdeveniment de caràcter internacional”, ha assegurat la regidora de Cultura, Rosario Royo, qui ha destacat que “l’elecció de Marcelo Díaz per a representar a Espanya és un aval a la seua consolidada trajectòria i a la qualitat del seu treball”.

ArtCamp Andorra és una trobada internacional on artistes pintors procedents dels cinc continents es reuneixen i interactuen compartint les seues cultures. En aquesta edició, es donaran cita creadors d’una vintena de països com Israel, Xile, Hongria, Paraguai, França, Cuba, Grècia, Malta, Bielorússia o Mali, entre altres. L’objectiu és crear un aparador d’obres d’artistes procedents de diferents països que compartisquen la seua cultura a través de les seues creacions artístiques basades en temes estratègics de la UNESCO, com la promoció d’una cultura de pau i el desenvolupament sostenible.

Les obres creades en ArtCamp Andorra 2021 s’inclouran en una col·lecció que es presentarà en exposicions itinerants en els anys següents.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari