Més de 200 veïns i veïnes de Vila-real amb denúncies durant el tancament perimetral de caps de setmana

Més de 200 veïns i veïnes de Vila-real amb denúncies durant el tancament perimetral de caps de setmana
01/03/2021 -

El tancament perimetral de Vila-real durant els caps de setmana s’ha saldat amb un total de 208 denúncies per incomplir les restriccions decretades per la Generalitat Valenciana en prevenció de la covid-19. La major part d’elles (138) corresponen a multes per tractar de saltar-se la prohibició d’entrar o eixir de la ciutat des de les 15.00 hores del divendres a les 6.00 hores del següent dilluns.

Per a vetlar pel compliment de les restriccions, la Policia Local, en col·laboració amb el Cos Nacional de Policia, ha desplegat durant els cinc caps de setmana un dispositiu especial sense precedents, amb controls aleatoris en accessos urbans, patrulles itinerants i l’ús de càmeres de trànsit i drons per a vigilar els espais proclius a majors aglomeracions. Aquest dispositiu especial ha permés no sols controlar el compliment del tancament perimetral sinó també l’observació d’altres restriccions dictades per la Generalitat per a la prevenció i contenció de la pandèmia, com la prohibició de reunions socials en domicilis privats o la limitació a dues persones de les trobades al carrer, així com l’ús de màscares, entre d’altres.

Arran dels controls desplegats s’han imposat un total de 208 sancions per no respectar les restriccions relatives al control de la pandèmia que es desglossen de la següent manera: 138 denúncies per incompliment del tancament perimetral; 17 per no utilitzar màscares; 16 per reunions en domicilis i 11 per incomplir el toc de queda. Altres sancions corresponen a reunions en la via pública de més persones de les permeses (8), incompliment de les mesures d’higiene (7), vuit per vulnerar la Llei orgànica de Protecció de Seguretat Ciutadana i una per incomplir l’ordenança municipal de Convivència Ciutadana.

“Els agents de la Policia Local han fet un gran esforç durant aquests cinc caps de setmana, per a garantir el compliment de totes les mesures amb un únic objectiu: véncer la covid-19. Vull agrair també la col·laboració de tota la ciutadania, que ha mostrat majoritàriament un comportament exemplar”, assenyala la regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez. “No obstant això, encara que el tancament perimetral s’ha alçat, no hem de baixar la guàrdia. La pandèmia segueix ací, causant molt dolor i no podem relaxar-nos. Hem de continuar complint les mesures de prevenció i els protocols que les autoritats sanitàries estipulen. Només així podrem acabar amb el virus”, conclou la regidora, responsable també de Sanitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari