La taula del Pacte pel renaixement de Vila-real es reuneix per a fer seguiment de les accions consensuades pels partits

La taula del Pacte pel renaixement de Vila-real es reuneix per a fer seguiment de les accions consensuades pels partits
10/09/2020 -

La taula del Pacte pel renaixement de Vila-real s’ha reunit hui per a fer seguiment de les accions en els àmbits sanitari, social i econòmic per valor de 500.000 euros consensuades en els últims mesos per aquest organisme, en el qual estan representats tots els grups municipals. El coordinador de la taula del Pacte pel renaixement de Vila-real, el regidor Xus Madrigal, ha explicat que les sessions es reprenen en aquest moment pel fet que “estem ja executant i gestionant moltes de les accions acordades per unanimitat en aquesta taula de treball, pel que és moment de fer seguiment d’aquestes, ja que la pròpia evolució de la pandèmia i de la situació que estem vivint pot fer necessari revisar i redefinir algunes de les mesures”.

Madrigal ha avançat que la taula del pacte es reunirà tots els divendres per a realitzar aquesta avaluació i “també valorar si existeix possibilitat d’aportar més recursos econòmics, tenint en compte la complicada situació financera de l’Ajuntament, i consensuar noves propostes entre tots els grups municipals per al reimpuls econòmic i social de la ciutat en aquest moment de crisi”.

Cal recordar que la taula del Pacte pel renaixement de Vila-real ha aprovat en els últims mesos al voltant d’una quinzena de mesures davant la crisi per la COVID-19. En total, es destinen 250.000 euros a l’àrea econòmica, 150.000 euros en a l’àrea social i 100.000 euros a l’àrea sanitària. Entre les accions destaca l’increment de les aportacions a les entitats socials; el reforç de personal en Serveis Socials; el pla de cuina solidària; la compra de material de protecció; la realització de test de detecció de la COVID-19 a la plantilla municipal; la promoció d’activitats culturals i esportives; el suport a les escoles infantils; accions de dinamització del comerç local, entre moltes altres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari