Mor un bomber forestal que participava en l'extinció d'un incendi a Vila-real

Bravo lamenta profundament la defunció d’un membre de la unitat helitransportada de Castelló mentre treballava apagant un foc

Mor un bomber forestal que participava en l'extinció d'un incendi a Vila-real
18/10/2020 -

Aquest diumenge, un bomber forestal ha mort durant l’extinció d’un incendi a Vila-real. La Generalitat ha volgut traslladar les seues condolences a la família, amistats i companys del bomber forestal

El bomber forestal, de cinquanta anys, era membre de la unitat helitransportada de Castelló, tenia una àmplia experiència en el Servei de Bombers Forestals de la Generalitat i comptava amb tota la formació, aptituds i coneixements per a desenvolupar el seu treball en l’àrea de l’extinció d’incendis.

La unitat helitransportada de Castelló es trobava treballant en un incendi forestal declarat passat el migdia en una zona de canyar i cultiu abandonat al costat del pont de Santa Quiteria, en el terme municipal de Vila-real.

El bomber forestal mort estava treballant al costat dels seus companys de la unitat i de les dotacions del Consorci Provincial de Castelló quan s’ha esvaït. Immediatament li ha estat practicada la maniobra RCP pels seus propis companys fins que un SAMU s’ha fet càrrec de la víctima, que ha estat traslladat de manera urgent fins a l’Hospital de la Plana. Allí els metges han informat de la seua mort.

La consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, ha lamentat profundament la mort d’un membre dels bombers forestals de la Generalitat mentre treballava per a “salvaguardar el patrimoni natural” dels valencians i valencianes. Així mateix, Bravo vol traslladar a la família, amistats i companys i companyes del bomber les condolences de la Generalitat i el reconeixement de tot el Consell “al treball dels qui dediquen la seua vida a cuidar del nostre entorn natural”.

La Societat Valenciana de Gestió Integral de les Emergències, empresa titular del Servei de Bombers Forestals de la Generalitat, ja s’ha posat en contacte i a la disposició de la família a través del seu president, el també secretari autonòmic de Seguretat i Emergències José María Ángel.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari