La Càtedra d’Innovació Ceràmica «Ciutat de Vila-real» presentarà nous projectes en Cevisama 2020

La Càtedra d’Innovació Ceràmica «Ciutat de Vila-real» presentarà nous projectes en Cevisama 2020
31/01/2020 -

La Càtedra d’Innovació Ceràmica «Ciutat de Vila-real» de la Universitat Jaume I de Castelló i l’Ajuntament de Vila-real realitzarà la presentació oficial de les seues activitats per a 2020 el pròxim dimecres 5 de febrer a les 11 hores a l’estand de la Diputació de Castelló en la Fira Cevisama.

La Fira Destaca, la continuació del programa Ràdio Ciència o la creació d’un Observatori de Bones Pràctiques, són algunes de les activitats que la Càtedra anunciarà durant la Fira de Cevisama 2020 en l’espai que la Diputació de Castelló posa a l’abast dels ajuntaments de la província.

El projecte Destaca es va iniciar en 2014 a Vila-real, lligat a la transferència de coneixements científics i tecnològics, al desenvolupament del territori a través de la innovació i a les oportunitats de negoci. La cita biennal que és Fira Destaca ja va comptar amb un fort impuls per part de l’Agència Valenciana de la Innovació en 2018, i des de la Càtedra i l’Ajuntament de Vila-real ja s’ha començat a planificar la que serà la seua quarta edició. A més, Destaca en Ruta 2019 ha confirmat en la Vall d’Uixó la capacitat de Destaca per dinamitzar territoris a través de la transferència i la innovació. En aquest sentit es treballarà en accions dinamitzadores en altres municipis de la província que han mostrat interès en aquesta iniciativa.

D’altra banda, entre altres activitats noves que presentarà la Càtedra per a 2020 està la creació d’un Observatori de Bones Pràctiques i distintes accions vinculades a aquest, alguns projectes audiovisuals o la continuació del programa Ràdio Ciència, convertit ara en podcast i disponible en línia per capítols.

Amb la presentació de les activitats de la Càtedra d’Innovació Ceràmica, Vila-real torna a estar present a la Fira Cevisama per a donar suport al sector ceràmic i seguir fomentant la cultura innovadora com una eina fonamental de competitivitat i desenvolupament empresarial.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari