Així és el nou ALDI de Vila-real

La cadena de supermercats oferirà ofertes setmanals i s’obri al públic aquest dimecres

Així és el nou ALDI de Vila-real

Els veïns i veïnes de Vila-real compten amb un nou supermercat. Es tracta d’un ALDI, una botiga que obri les portes aquest dimecres, 19 d’abril, i que comptarà amb ofertes setmanals i quinzenals en productes bàsics i frescos, tal com ha anunciat la mateixa cadena d’alimentació.

El nou supermercat d’ALDI a Vila-real es troba en l’avinguda d’Itàlia, 82-84 i compta amb més de 1.000 metres quadrats de sala de vendes. La plantilla serà de 10 col·laboradors i col·laboradores, una xifra que podria créixer, ja que la companyia ha anunciat que preveu contractar a prop de 190 treballadors i treballadores durant el primer semestre de l’any en la zona llevantina, on es concentra prop d’un 15% del total d’inauguracions previstes a nivell estatal.

Quant a la seua oferta, el nou ALDI a Vila-real disposarà de prop de 2.000 productes, un 86% de marca pròpia i més d’un 80% d’origen nacional.

Ofertes la setmana d’obertura

ALDI ha anunciat, a més, que durant la primera setmana d’obertura, oferirà els seus productes a preu més baix possible i prop de 30 ofertes per a celebrar la inauguració de la botiga. En aquest sentit, ha concretat que s’aplicaran descomptes de fins al 30% per a oferir vies d’estalvi als veïns i veïnes de la ciutat. Els productes locals també es veuran afectats per aquestes promocions, com per exemple l’Orxata pasteuritzada de Polo, les coques de sal o les empanades.

Tres obertures a l’abril i 50 noves botigues aquest 2023

La nova botiga a Vila-real forma part del pla d’expansió d’ALDI per a aquest 2023, amb el qual preveu inaugurar prop de 50 establiments a Espanya durant tot l’any. En concret, i després de celebrar tres obertures al març a Andalusia, la Comunitat Valenciana i les Illes Balears, a l’abril ALDI preveu tres noves inauguracions més: a més de les quals succeiran a Vila-real i Alzira a la fi de mes, la companyia també va inaugurar ahir el seu primer supermercat a Pontevedra (Galícia).

Al llarg de l’any, el creixement de la companyia en el territori nacional es veurà marcat, especialment, per l’arribada de la companyia a la ciutat autònoma de Melilla i la inauguració de noves botigues a Galícia, Balears, Canàries i Astúries. Així mateix, ALDI continuarà ampliant la seua presència en regions clau com la Comunitat de Madrid, Andalusia, la Comunitat Valenciana i Catalunya.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari