Serveis Públics actua al col·legi Verge del Carme de Vila-real

L’Ajuntament inverteix 28.600 euros per a adequar les dues entrades al centre on s’instal·larà una tanca per a la seguretat dels escolars

Serveis Públics actua al col·legi Verge del Carme de Vila-real
03/12/2019 -

El departament de Serveis Públics de l’Ajuntament de Vila-real està duent a terme obres d’adequació de l’entorn del col·legi Verge del Carme, un projecte que s’emmarca en el pla de millora de la seguretat en els accessos als centres educatius de la ciutat. Els treballs, que han arrancat en aquests dies, es desenvoluparan en dues fases per a no afectar l’activitat del col·legi i està previst que finalitzen al llarg del mes de gener.

El regidor de Serveis Públics, Francisco Valverde, ha subratllat que l’obra té com a prioritat garantir la seguretat a l’entrada i eixida dels escolars, encara que també inclourà altres millores de l’entorn. El col·legi dels Carmelites compta amb dos accessos diferenciats, situats al carrer Ermita i el carrer Velòdrom. De moment, els treballs han arrancat en l’accés del carrer Ermita, on, tal com explica Valverde, “es procedirà a la substitució del paviment de la vorera, que presenta una considerable deterioració”, a més d’estar afectada “per les arrels dels arbres”. Per aquest motiu, la reforma també contempla la renovació de l’arbratge. Finalment, s’instal·larà una tanca de separació entre la vorera i la calçada que garantisca la seguretat dels escolars a l’entrada i eixida de les classes.

“Per a no afectar l’activitat del centre, l’obra en l’accés del carrer Velòdrom s’escometrà durant les vacances de Nadal”, detalla Valverde, qui afig que en aquesta zona “els treballs se centraran en l’ampliació de la vorera i la instal·lació de la tanca de seguretat”.

El calendari del departament de Serveis Públics contempla que tots els treballs a l’entorn del col·legi dels Carmelites, el cost dels quals suma 28.600 euros, estiguen finalitzats al llarg del mes de gener. El regidor ha recordat que l’Ajuntament de Vila-real executa des de fa diversos anys un pla de millora de la seguretat en els accessos als centres educatius, que ha permés actuar en els col·legis Escultor Ortells, Pascual Nácher o Cervantes, entre altres, així com en el Conservatori de Música Mestre Goterris.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari