L'oficina de Recaptació i Tresoreria s'obri a l'atenció presencial amb cita prèvia i mesures de prevenció sanitàries

L'oficina de Recaptació i Tresoreria s'obri a l'atenció presencial amb cita prèvia i mesures de prevenció sanitàries
12/07/2020 -

L’Oficina Municipal de Recaptació i Tresoreria de l’Ajuntament de Vila-real recupera a partir d’aquesta setmana que ve l’atenció presencial amb cita prèvia i amb totes les mesures higienicosanitàries necessàries. La regidora de Proximitat, Miriam Caravaca, ha supervisat els treballs de condicionament i adequació d’aquest immoble, situat al carrer Josep Ramón Batalla número 6, per a adaptar-ho a la nova normalitat.

Igual que es va fer en la planta baixa de l’Ajuntament, l’oficina de Recaptació i Tresoreria compta també amb una sèrie de mesures preventives enfront de la Covid-19 per a garantir la seguretat dels usuaris i el personal municipal. Així, entre les precaucions adoptades, està la instal·lació de mampares, dispensadors de gel hidroalcohòlic, cartells amb les recomanacions sanitàries i marques de senyalització per a guardar el distanciament social.

L’atenció presencial serà únicament amb cita prèvia. Per a això, els usuaris trobaran en la pàgina web de l’Ajuntament l’opció de cita prèvia i hauran d’emplenar una sèrie de camps que seran obligatoris: el centre al qual es dirigeixen, el servei que requereixen, el dia i l’hora de la cita així com el nom i el telèfon de contacte. En aquest cas, els usuaris que accedisquen al desplegable del formulari, hauran de triar el servei de recaptació. La regidora de Proximitat ha recordat que, igual que la resta de serveis que són atesos presencialment a l’Ajuntament, també és important que els usuaris faciliten el número de telèfon perquè, en cas de ser possible, els tècnics municipals puguen resoldre la gestió via telemàtica i evitar desplaçaments.

L’horari d’atenció al públic serà els dimarts i dijous de 9.00 a 13.00 hores i la cita prèvia es pot obtenir a través de la web municipal o del telèfon 964 547 000.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari