La piscina del Termet de Vila-real torna a obrir les seues portes

Les instal·lacions també recuperen el seu aforament màxim, tal com ha informat l’ajuntament

La piscina del Termet de Vila-real torna a obrir les seues portes

Quan obri la piscina del Termet de Vila-real ha sigut, per a molts i moltes, una pregunta freqüent en els últims dos anys. I és que la pandèmia de la COVID-19 i les restriccions sanitàries han tingut les instal·lacions parades durant dos estius. No obstant això, enguany sí que podrà gaudir-se d’aquesta piscina en el principal pulmó verd de Vila-real.

Així ho ha anunciat aquest mateix matí el regidor d’Esports i Salut de Vila-real, Javier Serralvo, al costat del responsable del Servei Municipal d’Esports (SME), José Ramón Cantavella. Tots dos han explicat que la piscina del Termet de Vila-real tindrà com a data d’obertura el dissabte 18 de juny, i el 3 de setembre serà el tancament.

Tal com han assenyalat, les instal·lacions recuperen el seu aforament màxim de 350 persones simultànies, per la qual cosa donarà servei a persones sòcies de l’SME, usuaris i usuàries, clubs i activitats d’associacions esportives. Quant a l’horari, serà de dilluns a diumenge, de 09.30 a 20.30 hores.

Cantavella ha explicat que la piscina tindrà dos usos diferenciats. D’una banda, nadar en carrils per a socis i sòcies dels clubs esportius de natació de Vila-real, que prèviament hauran de reservar l’ús. I, d’altra banda, per al bany lliure, en el qual veïns, veïnes i visitants podran banyar-se sense reserva prèvia i disposaran d’un carril per a nadar de forma contínua per a entrenar.

En concret, els socis i sòcies de l’SME podran accedir a la piscina presentant el seu carnet, mentre que els que no ho són hauran de traure un bo de deu banys en la piscina Yurema Requena en els seus horaris habituals. El preu és de 15 euros per a majors de 13 anys i de 7 euros per als menors de 13 anys.

El regidor d’Esport i Salut ha recordat, així mateix, que els socis de l’SME també tenen a la seua disposició la piscina del Club de Tennis, que també obrirà les seues portes el 18 de juny fins al 31 d’agost. En aquesta, s’han habilitat dos carrils per a un màxim de 20 persones simultànies en períodes de dues hores i hauran de reservar-se amb l’aplicació Deporsite. L’horari és d’11 a 20 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari