La Policia Local de Vila-real activa un dispositiu especial de vigilància per a evitar botellons

La Policia Local de Vila-real activa un dispositiu especial de vigilància per a evitar botellons
22/02/2022 -

La Policia Local ha establit un dispositiu especial per a erradicar els botellons i conductes incíviques en la via pública, motivat per les denúncies dels veïns i veïnes afectats per les concentracions il·legals que es realitzen en diversos punts de Vila-real. La mesura funcionarà durant els caps de setmana, moment en el qual es duen a terme la majoria d’aquestes conductes i la vigilància policial es concentrarà sobretot en l’entorn al parc de la Maiorasga i al parc situat enfront del col·legi Botànic Calduch, dues zones on se solen realitzar aquest tipus de reunions.

La primera tinenta d’alcalde i regidora de Seguretat Pública i Emergències, Silvia Gómez, detalla que “amb aquesta mesura volem vetlar per una bona convivència ciutadana, garantir el descans dels veïns i veïnes i cuidar de la via pública, en la qual s’acumula la brutícia i fem com a resultat d’aquestes festes il·legals”. A més, la primera tinenta d’alcalde recorda que “no està permés realitzar botellons ni el consum d’alcohol als carrers, així com pertorbar les hores de descans nocturn, en l’horari comprés entre les 22.00 hores fins a les 8.00 hores de l’endemà entre setmana i de les 24:00 hores a les 8.00 hores durant els caps de setmana”.

Aquest dispositiu especial de vigilància ja està operatiu i durant el primer cap de setmana la Policia Local ja ha imposat 26 sancions: 17 per practicar botelló, 2 per tinença de drogues, 3 per desordre públic, 3 per desobediència i 1 per miccionar en la via pública.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari