El XII Pregó Musical de Vila-real torna a la programació de Setmana Santa amb la participació de cinc agrupacions

El XII Pregó Musical de Vila-real torna a la programació de Setmana Santa amb la participació de cinc agrupacions
24/03/2022 -

Les cornetes i tambors del XII Pregó Musical Ciutat de Vila-real anunciaran aquest cap de setmana l’entrada de ple en la programació de Setmana Santa, declarada d’interés turístic provincial i, des de 2020, també d’interés turístic autonòmic. Els actes, que se celebraran els dies 26 i 27 de març, estan organitzats com en anys anteriors per l’Agrupació Musical Verge de Gràcia de Vila-real, en col·laboració amb la Junta Central de Setmana Santa i la Regidoria de Turisme. El Pregó Musical portarà en aquesta edició a quatre bandes procedents d’Alacant i València, a més de l’agrupació de la ciutat, i a causa de la previsió de pluges, les actuacions es realitzaran a l’interior de la basílica de Sant Pasqual.

El dissabte 26 de març, a les 19.30 hores començarà la primera jornada d’actuacions, a l’interior de la basílica de Sant Pasqual, amb la participació de la Banda de Cornetes i Tambors San Pascual del poble de Dolores i la Banda de Cornetes i Tambors Clave de Sol, provinents de Manises. El diumenge 27 continuarà el Pregó Musical a les 11.30 hores amb una nova actuació que, atesa la previsió de pluges, es realitzarà també a l’interior de la basílica de Sant Pasqual. En aquest cas, participaran la Banda de Cornetes i Tambors Morvedre de Sagunt, la Banda de Cornetes i Tambors Mare de Déu Blanqueta de Gandia i l’Agrupació Musical Verge de Gràcia de Vila-real.

El regidor de Turisme, Diego A. Vila, ressalta que “enguany esperem tornar a viure amb normalitat la nostra Setmana Santa, una de les més antigues de la provincial i declarada d’interés turístic autonòmic, recuperant els actes més importants després de dos anys en què la pandèmia ens ha obligat a alterar la celebració de les nostres tradicions”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari