Vila-real reobri museus i l'Auditori Municipal amb exposicions i actuacions dins de la programació cultural de tardor

Vila-real reobri museus i l'Auditori Municipal amb exposicions i actuacions dins de la programació cultural de tardor
16/09/2020 -

La Regidoria de Cultura presenta la programació cultural per a setembre i octubre, seguint amb el procés de desescalada i reobrint aquesta setmana el Museu de la Ciutat Casa de Polo i l’Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner..

Les activitats culturals de tardor s’inicien aquest dijous, 17 de setembre, a les 20.00 hores de la vesprada, amb la inauguració de l’exposició del ceramista Santiago Bono, sota el títol L’ànima dels plats, que seguirà oberta fins al 15 de novembre. Un esdeveniment significatiu per a Vila-real, perquè suposa la reobertura de museus, sent la primera exposició que se celebra a la ciutat després de la crisi sanitària. “Amb el desig d’adaptar-nos a la nova realitat i donar continuïtat a l’activitat cultural a Vila-real, hem preparat una programació amb característiques especials i dins dels objectius de responsabilitat, prudència i economia”, ha explicat Rosario Royo, regidora de Cultura.

El dissabte que ve, 19 de setembre, a les 20.30 hores, també reobrirà les seues portes l’Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner, amb l’actuació de teatre musical We love Queen, de la companyia Yllana Teatro. Així mateix, el diumenge 20 de setembre, a les 12.00 i 13.00 hores del migdia, tindran lloc les funcions familiars de Sabates noves, de Teatre de l’Home Dibuixat, en el Teatre Els XIII.

La programació cultural de tardor, que forma part del Pla local pel Renaixement de Vila-real, compta amb activitats variades, per a adults i públic infantil, amb música, dansa, teatre i exposicions, com la presentació de Monta tu exposición, proposta creativa que es va realitzar durant el confinament, a la Casa de l’Oli, a partir del 24 de setembre i fins al 3 d’octubre. Per la seua part, del 25 al 27 de setembre tindrà lloc el V Festival de Jazz de Vila-real, Real Jazz, i del 23 al 25 d’octubre es durà a terme l’IX Festival de Dansa Breu, Vila-real en Dansa. Així mateix, la programació a l’Auditori Municipal comptarà amb actuacions com Maravilloso fue volver presentada per Saga Produccions, Miramiró de Baal Dansa, i Jonnhy Chico de Moriarthy & Holmes, durant els caps de setmana de setembre i octubre.

Per a poder realitzar totes les activitats culturals previstes, s’ha elaborat un pla de contingència, amb atenció especial per a cada esdeveniment i en acord amb les empreses que intervenen, on es contemplen totes les mesures de seguretat necessàries. “Malgrat les dificultats de la situació actual, Vila-real és una ciutat que aposta sempre per la cultura, i per això continuarem posant els mitjans necessaris per a donar suport a totes i tots els professionals i empreses del món artístic”, ha conclòs Royo.
Per últim, per a aquelles persones que van adquirir entrades per al Festival Magia x ací, poden sol·licitar la seua devolució a través d’una instància general, adjuntant la fotocòpia de les entrades i l’alta de tercers, on figura el compte bancari per a efectuar la devolució. També es pot sol·licitar un canvi d’entrades per a un altre espectacle, o renovar-les per a l’edició de Màgia x ací de 2021.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari