Vila-Real prepara la benvinguda de Ses Majestats els reis d’Orient

Vila-Real prepara la benvinguda de Ses Majestats els reis d’Orient
19/12/2019 -

Com cada any, Vila-real es prepara per a donar la benvinguda a Ses Majestats els Reis d’Orient Melcior, Gaspar i Baltasar. I ho fa de la mà de Joventut Antoniana. L’entitat és l’encarregada d’organitzar tots els actes de la festa de Nadal i Reis, declarada d’Interés Turístic Provincial. Una festa, a més a més, íntegrament solidària, ja que tots els ingressos obtinguts es destinen a la tasca social portada a terme al llarg de tot l’any amb famílies vulnerables i en risc d’exclusió social del sector de la parròquia dels Pares Franciscans.

La programació d’actes comença el dijous 26 de desembre a les 10.30 hores amb l’arribada a la Plaça Major dels missatgers dels Reis per recollir les cartes amb els desitjos de tots els xiquets i xiquetes de la ciutat. I com cada any, les emissives hauran de portar el segell antonià, que es podrà adquirir allí mateix en les dues parades que s’instal·laran a cada costat de la plaça.

Una de les principals novetats d’enguany és el Pregó de Reis. La vetllada que obri les portes de la festa avança el seu horari el dijous 26 a les 18.00 hores, mitja hora abans que habitualment i també experimentarà un canvi d’ubicació. I és que enguany tindrà lloc al saló d’actes de la Caixa Rural.

Per fi, el diumenge 5 de gener a les 18.30 hores des de l’avinguda Pius XII i pel recorregut habitual, desfilaran els Reis d’Orient fins a arribar a la Plaça Major on tindrà lloc la tradicional adoració al Jesuset i a continuació Ses Majestats dirigiran unes paraules des del balcó de l’Ajuntament. A les 21.30 hores començaran les visites i el repartiment de regals a tots els domicilis que ho hagen sol·licitat prèviament. Per això, l’horari d’encàrrecs serà els dies 2, 3 i 4 de gener d’11 a 13 hores i de 17 a 21 hores al convent dels Pares Franciscans.

Finalment, el dilluns 6 de gener a les 9.00 hores començarà el repartiment diürn per tots els carrers i barris de la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari