Reforç en la tramitació de passaports per a facilitar als 'groguets' el viatge a Liverpool

La comissaria de Vila-real destinarà dos llocs exclusivament a l’expedició de Champions i s’habilita un altre lloc exclusiu en la seu de Castelló

Reforç en la tramitació de passaports per a facilitar als 'groguets' el viatge a Liverpool
20/04/2022 -

L’Ajuntament de Vila-real ha estat treballant amb la Subdelegació del Govern i la comissaria de Policia Nacional a la ciutat, així com en comunicació contínua amb el Villarreal CF, per a incorporar dotacions de reforç a les oficines d’expedició de passaports que garantisquen que els aficionats ‘groguets’ puguen tramitar la documentació necessària per a poder acompanyar al club en el seu partit de semifinals de Champions League, dimecres que ve davant el Liverpool (el Regne Unit). Amb aquest objectiu, les oficines de Vila-real destinaran dos llocs administratius -un d’ells, creat expressament-, de manera exclusiva a facilitar la tramitació de passaports als aficionats del Villarreal CF. A més, s’habilitarà un altre lloc addicional i exclusiu per a aquesta tasca en la comissaria de Castelló, en aquest cas en horari de matí i vesprada. El dispositiu especial estarà operatiu fins dimarts que ve.

“Vivim un moment històric amb el nostre Villarreal CF i entenem la preocupació de milers d’aficionats que es troben amb dificultats per a tramitar els necessaris passaports per a viatjar al Regne Unit, que requereix aquest document internacional per a entrar al país. Per això, ens hem posat en contacte ràpidament amb la Subdelegació del Govern i amb la comissaria de Policia Nacional de Vila-real per a tractar de buscar solucions que alleugen les cues que s’estan formant per a l’obtenció del passaport sense cita prèvia i oferisquen als ‘groguets’ garanties que podran acompanyar al nostre benvolgut club”, assenyala el regidor d’Esports i Salut, Javier Serralvo. “Estarem tots amb el Villarreal, acompanyant i fent força per a continuar construint el somni: ja som campions d’Europa League; anem per la Champions”, conclou Serralvo, qui recorda que ja fa setze anys de la primera i última semifinal del Villarreal enfront de l’Arsenal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari