L’SME compensa els socis de la campanya 2019-2020 per la suspensió d’activitat per la covid-19 i retorna el 10% de les taxes

L’SME compensa els socis de la campanya 2019-2020 per la suspensió d’activitat per la covid-19 i retorna el 10% de les taxes
21/10/2020 -

Una vegada iniciada la campanya 2020-2021, amb tots els protocols necessaris per a garantir la seguretat en les instal·lacions, el Servei Municipal d’Esports ha començat a remetre una circular als socis de la temporada passada per informar-los del retorn del 10% de les taxes. D’aquesta manera, l’SME compensa tots els usuaris per la suspensió de l’activitat derivada de la situació de pandèmia per la covid-19.

“Tal i com ens vam comprometre, anem a compensar als socis de l’SME per les activitats que no van poder practicar i les instal·lacions que no van poder gastar amb motiu de la crisi del coronavirus, durant el confinament i les primeres fases de desescalada”, explica el regidor d’Esports i Salut, Javier Serralvo. De fet, el Servei Municipal d’Esports ha començat ja a comunicar als usuaris la devolució d’aquest percentatge de les taxes. La decisió afecta tant als socis que han renovat per a l’actual temporada com per als que han decidit enguany no tornar a incorporar-se a les activitats de l’SME. D’aquesta manera, la Regidoria d’Esports i Salut amplia els usuaris que es beneficiaran del reemborsament, ja que inicialment aquesta via de compensació s’havia previst només per a les renovacions de socis.

L’actual campanya de l’SME compta amb uns 7.000 socis i 3.000 places en activitats dirigides, completament cobertes, i ha vist ampliada enguany la xarxa d’instal·lacions esportives amb el nou pavelló Joan Baptista Llorens i la piscina Aiguasalut, a més dels nous espais habilitats al Centre de Tecnificació Esportiva. Amb aquesta ampliació d’espais i la col·laboració amb la Càtedra de l’Esport de la Universitat Politècnica de València per a certificar els protocols, l’SME ha pogut reiniciar completament l’activitat amb garanties de seguretat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari