El 'sociópata influencer' Borja Escalona insulta i amenaça a treballadors en l'estadi del Villarreal

Els fets van succeir en la jornada d’ahir, quan aquesta persona va tractar d’accedir sense permís a l’Estadi de la Ceràmica

El 'sociópata influencer' Borja Escalona insulta i amenaça a treballadors en l'estadi del Villarreal
09/05/2023 -

Borja Escalona, conegut en les xarxes socials com un influencer impresentable i polemista, ha tornat a ser notícia després de protagonitzar un nou escàndol a Vila-real. Aquest jove sevillà, que compta amb milers de seguidors en els seus perfils de xarxes socials, va intentar accedir ahir sense permís a l’Estadi de la Ceràmica, però no va aconseguir fer-lo.

Així, lluny de seguir els llits habituals, el influencer va decidir aparcar malament el seu vehicle i gravar un directe de quasi 20 minutos en el qual va insultar als empleats, va amenaçar i fins i tot va arribar a proferir amenaces de violència.

David Cabanes, un dels testimonis de la lamentable actuació de Borja Escalona, va gravar la situació i es va mostrar preocupat per l’actitud de pinxo del influencer, que podria portar-li a tindre algun disgust en el futur. Aquest no és el primer episodi polèmic en el qual es veu embolicat el influencer, ja que la seua trajectòria ‘professional’ ha estat plagada de conflictes i escàndols.

En un d’ells, Borja Escalona va acoquinar a una cambrera que es va negar a convidar-li a la seua consumició. En un altre, un ciutadà al qual havia amenaçat amb tallar-li el pèl li va tirar la maquineta al sòl i el influencer li va insultar i va amenaçar fins al punt que la maquineta va impactar en una senyora, que va haver de ser atesa pels serveis sanitaris.

Des del Villarreal CF, han confirmat que en cap moment Borja Escalona s’havia dirigit al departament encarregat de concedir acreditacions per a entrar en el camp. Malgrat comptar amb milers de seguidors en les xarxes socials, aquest influencer sembla estar més interessat a buscar la polèmica i l’enfrontament que a oferir contingut de qualitat i útil per a la seua audiència. El seu comportament irrespectuós i violent és preocupant i demostra la falta de valors i respecte cap als altres que algunes persones exhibeixen en les xarxes socials.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari