Suspeses totes les activitats municipals en espais tancats a Vila-real

Benlloch ha anunciat l’enduriment d’algunes mesures per a frenar l’avanç de la pandèmia al municipi

Suspeses totes les activitats municipals en espais tancats a Vila-real
18/12/2020 -

Davant l’increment d’incidència de covid-19 a Vila-real, en coordinació amb la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i després de l’enduriment de les restriccions anunciat ahir per la Generalitat, l’alcalde, José Benlloch, ha decidit les següents mesures per a la contenció del virus a la ciutat:

• Se suspenen totes les activitats programades per l’Ajuntament de Vila-real a partir de hui i durant tot el Nadal previstes en espais tancats o aquelles que, organitzades en espais oberts, puguen donar lloc a aglomeracions i dificultats de control d’aforament i de compliment dels protocols.

• Es mantenen les activitats en l’exterior en les quals es puguen garantir les mesures de prevenció, sempre amb els protocols adequats i reforçant la vigilància policial. Aquestes activitats en l’exterior es consideren importants per a la dinamització econòmica, sempre controlant estrictament el risc.

• La suspensió d’actes en espais tancats afecta a tots aquells organitzats per l’Ajuntament de Vila-real. En el cas de les activitats organitzades per altres entitats, l’Ajuntament recomanarà als promotors la suspensió d’aquestes.

• L’alcalde està en permanent contacte amb els responsables de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública i s’adoptaran mesures més estrictes si es considera necessari.

• José Benlloch: “Lamentem haver d’adoptar aquestes decisions, però en aquest moment és important fer un esforç individual i col·lectiu perquè a partir de gener de 2021 puguem començar a veure una millora en la situació”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari