Cultura i l'Agrupació Sarthou Carreres converteixen el templet de la plaça Major en un Mur de l'art visual

Cultura i l'Agrupació Sarthou Carreres converteixen el templet de la plaça Major en un Mur de l'art visual
12/10/2020 -

El templet de la plaça Major, situat a la cantonada amb la plaça de la Vila, es convertirà en un espai expositiu a l’aire lliure, gràcies a la col·laboració de la Regidoria de Cultura i l’Agrupació Fotogràfica Sarthou Carreres per a fer d’aquest espai urbà un Mur de l’art visual. Una selecció dels guanyadors del concurs que anualment organitza l’agrupació fotogràfica serà la mostra inaugural d’aquest nou punt de trobada amb l’art, que anirà renovant-se, sempre de la mà de l’associació Sarthou Carreres, periòdicament.

“La plaça Major és un punt neuràlgic de la ciutat i aquesta iniciativa ens permet projectar tota la potència cultural de Vila-real en un espai únic que, fins ara, estava pràcticament desaprofitat, a excepció algunes actuacions puntuals que, en qualsevol cas, podran continuar celebrant-se”, assenyala la regidora de Cultura, Rosario Royo, qui agraeix la iniciativa i l’esforç de l’Agrupació Fotogràfica Sarthou Carreres per a fer possible aquest nou Mur de l’art visual.

“Com sempre, treballem en aliança amb la societat civil i amb les nostres entitats culturals, ara més que mai, en el renaixement cultural i la dinamització de Vila-real per a fer front a la crisi del coronavirus. Sense l’empenta d’entitats com Sarthou Carreres, sens dubte no seria possible”, valora Royo. La creació d’aquest Mur de l’art visual se suma també al potencial expositiu de la plaça de l’Estadi de la Ceràmica, on recentment s’ha inaugurat una exposició de dues escultures monumentals de Jaume Plensa, cedides per la Fundació Hortensia Herrero i Mercadona. “D’aquesta manera, aprofitem al màxim els espais públics per a generar oportunitats i reactivar la ciutat, sempre de la mà de les nostres associacions”, conclou.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari