El triatló Infinitri Vila-real 2021 torna el 25 de juliol amb 300 participants

El triatló Infinitri Vila-real 2021 torna el 25 de juliol amb 300 participants
09/06/2021 -

Vila-real continua amb el calendari de reactivació de proves esportives a mesura que avança la desescalada de la pandèmia. El 25 de juliol el paratge del Termet i l’entorn del Millars acolliran la setena edició del triatló sprint Infinitri Vila-real.

El regidor d’Esports i Salut, Javier Serralvo, ha presentat hui la prova al costat de Manu García, responsable de l’empresa organitzadora. La competició torna en un format pràcticament pre pandèmia, encara que es mantindran els protocols de distància social i ús de màscara en els moments previs i posteriors a la prova, segons ha explicat García. També en el nombre de participants, la relaxació de les mesures anti covid permetran arribar a la xifra de 300 triatletes.

“L’Infinitri Vila-real ens permetrà tornar a gaudir del triatló i sobretot posar en valor el nostre riu Millars i el paratge del Termet, a més de contribuir a reactivar l’economia a través de l’activitat esportiva, ja que esperem l’arribada tant d’esportistes com de públic d’altres localitats”, ha assegurat Serralvo.

L’eixida serà a les 9.00 hores des del pont de Santa Quitèria. Després de completar els 750 metres de natació, els triatletes realitzaran la transició a la bicicleta per a recórrer 20 quilòmetres en quatre voltes a un circuit per la zona del Madrigal. Finalment, la carrera a peu es realitzarà en el circuit de running del Termet, amb un total de 5 quilòmetres de recorregut.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari