Turisme edita màscares amb la imatge dels patrons i altres motius representatius de Vila-real per a promocionar la ciutat

Turisme edita màscares amb la imatge dels patrons i altres motius representatius de Vila-real per a promocionar la ciutat
20/01/2021 -

La Regidoria de Turisme amplia el catàleg de productes de promoció de la ciutat a la venda en l’oficina turística amb la incorporació de màscares higièniques reutilitzables serigrafiades amb la imatge dels patrons, Sant Pasqual i la Mare de Déu de Gràcia, així com altres motius relacionats amb Vila-real. La iniciativa impulsada des del departament que dirigeix el regidor Diego A. Vila persegueix que “qualsevol persona que ho desitge puga adquirir aquestes màscares higièniques reutilitzables amb imatges que representen la nostra història, la nostra tradició i que ens identifiquen com a municipi”.

“Les màscares s’han convertit en un element indispensable en el nostre dia a dia i volíem que tant els veïns i veïnes com aquelles persones que ens visiten pogueren tindre al seu abast aquests dissenys que reforcen els nostres senyals d’identitat i són també una bona manera de promocionar turísticament Vila-real”, afig el regidor.

De moment, es posaran a la venda un total de 600 màscares, a manera de prova pilot, amb quatre dissenys diferents, en talles d’adult i xiquet. Vila detalla que els primers dissenys que s’ha encarregat són les imatges dels patrons, Sant Pasqual i la Mare de Déu de Gràcia, així com altres dues amb el dibuix del skyline de Vila-real i el lema ‘Jo estime Vila-real’. Es tracta de màscares higièniques llavables i reutilitzables, que es vendran a un preu públic de 6 euros la unitat, un preu que ha sigut aprovat ja per la Junta de Govern Local.

La intenció de la Regidoria de Turisme és incorporar progressivament més dissenys amb altres imatges representatives de la ciutat “per a donar a conéixer a través d’aquests nous productes més símbols que ens identifiquen com a destinació turística i que al mateix temps també ens uneixen com a poble, ja que la voluntat és que no sols adquirisquen aquestes màscares les persones que ens visiten sinó també els propis veïns i veïnes de Vila-real”.

Cal recordar que l’oficina de turisme de Vila-real se situa al Raval de Sant Pasqual, a la casa natal del compositor i guitarrista Francesc Tàrrega, al costat de la basílica del patró, un dels monuments més visitats de Vila-real, per ser santuari eucarístic internacional.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari