Vila-real assessorarà els pensionistes per a la sol·licitud de places en el programa de vacances Castelló Sènior

Vila-real assessorarà els pensionistes per a la sol·licitud de places en el programa de vacances Castelló Sènior
07/07/2022 -

L’Ajuntament de Vila-real, a través de l’oficina de Turisme, ajudarà els pensionistes a tramitar les sol·licituds per al programa de vacances Castelló Sènior, llançat per la Diputació de Castelló. El termini d’inscripció, que va arrancar l’1 de juliol, finalitza el pròxim dia 15 juliol i les sol·licituds únicament es poden presentar de manera telemàtica o per correu postal. A Vila-real, que compta amb un total de 8.521 pensionistes, li corresponen 680 places i l’agència de viatges Escapa’t és l’única agència comercialitzadora del programa a Vila-real.

Per aquest motiu, el regidor de Turisme, Diego A. Vila, ha explicat que des de l’oficina de Turisme, com ja es va fer l’any passat, també s’ajudarà els interessats a emplenar i tramitar les sol·licituds. Vila subratlla que “volem donar suport a aquesta iniciativa de la Diputació de Castelló i a més fer costat als veïns i veïnes de Vila-real, ja que en el nostre compromís amb la tercera edat, des de l’Ajuntament hem habilitant l’oficina de Turisme per a ajudar a la ciutadania amb la gestió d’aquest tràmit electrònic i que així puguen gaudir d’unes merescudes vacances”. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres des de les 08.00 fins a les 15.00 hores.

El regidor de Turisme destaca a més que aquest programa vacacional “donarà oxigen al sector turístic de la província perquè 9.200 persones es podran beneficiar del programa, i sobretot esperem que molts d’ells passen per Vila-real i gaudisquen dels encants de la nostra ciutat”.
Cal recordar que el programa de vacances per a majors Castelló Sènior té per objecte “subvencionar parcialment a les persones majors residents a la província de Castelló el cost de paquets vacacionals en els exercicis 2022 i 2023, amb activitats dissenyades per al desenvolupament personal i la possibilitat de conéixer diferents recursos turístics de la província de Castelló”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari