Vila-real celebra Santa Cecília amb una eucaristia i un concert de la Unió Musical la Lira en la plaça Major

Vila-real celebra Santa Cecília amb una eucaristia  i un concert de la Unió Musical la Lira en la plaça Major
19/11/2020 -

Vila-real celebrarà la festivitat de Santa Cecília, patrona dels músics, amb una eucaristia en la basílica de Sant Pasqual amb aforament limitat en la qual participaran les agrupacions musicals de la ciutat i el concert de la Unió Musical la Lira que se celebrarà en la plaça Major complint també amb les restriccions per la covid-19. Enguany, donada la situació de crisi sanitària, la celebració de Santa Cecília, organitzada des de les regidories de Tradicions i Cultura, prescindirà dels actes tradicionals d’anys anteriors com la diana pels carrers de la ciutat, la processó o el vi d’honor, i es limitarà a la celebració eucarística i el concert de la Lira.

La missa en la basílica de Sant Pasqual se celebrarà el diumenge, coincidint amb el 22 de novembre, festivitat de Santa Cecília, a les 18.30 hores, amb la intervenció de l’orquestra Supramúsica. L’aforament estarà limitat a 60 persones i assistiran representants de les agrupacions musicals de la ciutat (Coral Sant Jaume, Supramúsica, Els XIII, El Trull, Unió Musical La Lira, Associació Musical Verge de Gràcia, Orquestra de Pols i Pua Francisco Tárrega, Conservatori Mestre Goterris, Agrupació Cultural de Bombos i Tambors de Vila-real, Supramúsica Antiga, Veus de Cambra, Sambalea, Cor Ciutat de Vila-real i els grups de danses El Raval i l’Anguila).

Així mateix, assistiran representants de la corporació i veïns i veïnes fins a completar l’aforament i sempre complint amb les mesures de prevenció com l’ús de màscara i respectar les distàncies de seguretat.El dissabte 21 de novembre, a les 18.00 hores, la Unió Musical La Lira oferirà un concert en la plaça Major d’homenatge al rock. L’aforament es limitarà a 400 cadires.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari