Vila-real celebra la tercera trobada de guàrdies romanes i armats com a avantsala de la Setmana Santa

Vila-real celebra la tercera trobada de guàrdies romanes i armats com a avantsala de la Setmana Santa
10/03/2022 -

Vila-real ja es prepara per a celebrar la seua Setmana Santa, declarada Festa d’Interés Turístic Autonòmic, i com a preludi dels actes centrals aquest diumenge la ciutat acull la III Trobada de Guàrdies Romanes i Armats. La Regidoria de Turisme, a través de la Molt Il·lustre Confraria de la Puríssima Sang i Verge de la Soledat, amb el suport de la Junta Central de Setmana Santa, organitza aquesta exhibició, que en aquesta ocasió comptarà amb la participació dels Jueus de la Puríssima Sang de Vila-real, l’Agrupació de Romans de Sant Vicenç de Castellet de Barcelona i els Pretorians Armats de l’Alborç de Tarragona.

Els grups participants realitzaran una desfilada, que tindrà com a punt de partida la Casa dels Mundina. Serà a les 11.00 hores quan donarà principi aquesta cercavila pels carrers Major Sant Jaume i Raval de Sant Pasqual en direcció a la basílica, on realitzaran una exhibició. Tot seguit, els participants recorreran els carrers de Mare de Déu de Gràcia, Sant Roc, Sant Antoni, Cervantes, Cova Santa, Pere III i la Murà fins a la capella de la Sang, on s’oferirà una altra exhibició. Finalment, posaran rumb a la plaça Major pels carrers Sang de Crist i Major Sant Jaume.

L’entrada en la plaça Major està prevista a les 12.30 hores per a realitzar la trobada de totes les agrupacions participants, que exhibiran la seua indumentària i armes en una desfilada que finalitzarà al voltant de les 13.30 hores, amb el lliurament de medalles i els discursos de les autoritats presents en l’acte.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari