Vila-real celebrarà la primera edició de la Setmana de la Salut per a formar a la població en salut física i mental

Vila-real celebrarà la primera edició de la Setmana de la Salut per a formar a la població en salut física i mental
24/05/2022 -

La Regidoria de Sanitat de Vila-real, encapçalada per Silvia Gómez, impulsa la primera edició de la Setmana de la Salut Ciutat de Vila-real, cinc xarrades que s’impartiran entre el 28 de maig i el 3 de juny i que tenen com a objectiu informar i formar a la població en temes específics de salut física i mental, alimentació i sexualitat femenina a través de tallers d’especialistes de cada matèria.

“A vegades dona la sensació que les dones no ens cuidem tot el que deuríem, per això hem volgut començar la setmana de xarrades amb dues jornades sobre salut i sexualitat femenina, organitzades en grups reduïts perquè les assistents puguen gaudir d’atenció personalitzada i puguen resoldre tots els seus dubtes”, explica l’edila Silvia Gómez, sobre les dues xarrades agrupades sota el lema La nostra sexualitat, via directa al plaer. La primera d’elles, el dissabte 28 de maig de 10.00 a 13.30 h, serà una jornada dirigida a dones amb cicles menstruals, mentre que el diumenge 29 de maig, de 10.00 a 13.30 h, tindrà lloc la jornada dirigida a dones en peri/menopausa. Ambdues estaran impartides per Ángela Monfort, fisioterapeuta especialista en rehabilitació abdominal i pelviperineal i per Mónica Usó, metgessa especialista en ginecologia i obstetrícia. Les sessions s’impartiran a la sala de les Cavallerisses de l’ermita de la Mare de Déu de Gràcia i requereixen inscripció, que es pot realitzar a través del telèfon 691569560 o l’adreça de correu electrònic hola@angelamonfort.es.

“Les següents xarrades, sota el lema Tens un moment? Cuida’t, estan dirigides al públic general i tenen com a objectiu donar informació i consells sobre temes tan importants com la bona alimentació, bregar amb la hipertensió i combatre l’estrés. Són problemes que afecten gran part de la població i per això hem volgut centrar les xarrades en aquests tres temes, ja que poden ajudar a molta gent”, afirma Gómez. Les encarregades d’impartir aquestes tres jornades seran Sheila Llop, dietista nutricionista especialitzada en educació nutricional i patologies cardiovasculars, i Yolanda Soriano, coach, formadora i consultora per al benestar i la intel·ligència emocional. La primera xarrada ,”Saps el que menges? La lletra xicoteta diu molt”, tindrà lloc el dilluns 30 de maig de 19.00 a 20.15, i la segona, “Hipertensos amb saler”, el dimecres 1 de juny de 19.00 a 20.15. El cicle acabarà el divendres 3 de juny de 19.00 a 20.15 h amb la xarrada “Converteix l’estrés en el teu aliat”. Tindran lloc a la BUC i seran de lliure accés, sense necessitat d’inscripció prèvia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari