Vila-real convoca les ajudes de promoció i ús del valencià per a entitats locals sense ànim de lucre

Vila-real convoca les ajudes de promoció i ús del valencià per a entitats locals sense ànim de lucre
29/11/2020 -

La Regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Vila-real ha publicat la convocatòria de subvencions destinades a premiar totes aquelles associacions sense ànim de lucre d’àmbit local que executen activitats de promoció del valencià. Concretament, es premiaran aquelles iniciatives dutes a terme per les associacions per a sensibilitzar en l’ús del valencià en la retolació, la documentació, les actuacions musicals i teatrals en valencià, per utilitzar el valencià com a llengua de treball, campanyes publicitàries i llocs web en valencià, entre d’altres.

Les associacions hauran de fer constar el patrocini de la Regidoria de Normalització Lingüística tant en les activitats com en els materials que presenten a aquesta convocatòria, que ha establit una dotació de 10.000 euros que es repartirà entre totes les associacions que presenten la sol·licitud d’ajudes dins del termini de trenta dies naturals que finalitza el 24 de desembre de 2020.

Aquestes subvencions estan regulades per l’Ordenança de concessió de subvencions econòmiques a associacions sense ànim de lucre d’àmbit local per a la promoció i l’ús del valencià, aprovada pel Ple el 28 de setembre de 2015, i la convocatòria per a l’exercici 2020, publicada en el BOP del 24 de novembre passat. Les bases estan disponibles en el tauler d’anuncis i edictes de la seu electrònica de l’Ajuntament de Vila-real.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari