Vila-real convoca a la ciutat a l'homenatge al seu Fill Predilecte en els actes oficials del Dia Internacional de Tàrrega

arxiu

Vila-real convoca a la ciutat a l'homenatge al seu Fill Predilecte en els actes oficials del Dia Internacional de Tàrrega
13/12/2021 -

La corporació municipal retrà homenatge al Fill Predilecte de la Ciutat Francisco Tárrega, en el dia en què es commemora la mort del compositor i guitarrista vila-realenc, amb el tradicional acte oficial, obert a la participació de tota la ciutadania. El dimecres 15, Dia Internacional de Tàrrega, els representants institucionals de la ciutat, encapçalats per l’alcalde, José Benlloch, dipositaran una corona de llorer enfront del bust de Tàrrega, obra del també Fill Predilecte de la Ciutat José Ortells, situat a la plaça Bayarri.

L’homenatge al guitarrista començarà a les 18.50 h amb la concentració a la plaça Major d’autoritats, reina i dames i associacions culturals, per a dirigir-se en comitiva fins a la plaça Bayarri, acompanyats per la Banda de la Unió Musical La Lira i el Conservatori Mestre Goterris. L’alumne del conservatori Pablo Castellanos Santos amenitzarà l’acte d’homenatge amb la interpretació de dues peces del mestre. Posteriorment, la comitiva es desplaçarà a la casa natal de Tàrrega, actual seu de l’Oficina Municipal de Turisme. La jornada conclourà a les 19.30 hores, amb l’audició acadèmica dels alumnes de guitarra del Conservatori Mestre Goterris, a l’Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner.

A més dels actes oficials del Dia Internacional de Tárrega, continuen les activitats de la IX Setmana Tàrrega, organitzada per l’Institut de Desenvolupament Musical, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura. Després d’un cap de setmana intens amb la interpretació de l’obra íntegra del compositor vila-realenc i el II Congrés Internacional de Francesc Tàrrega, fins divendres que ve s’impartiran les masterclass d’excel·lència escènica de Joan Enric Puig.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari