Vila-real convoca les empreses culturals i obri una oficina especial perquè el Bo Cultural Jove arribe a totes i a tots

Vila-real convoca les empreses culturals i obri una oficina especial perquè el Bo Cultural Jove arribe a totes i a tots
25/07/2022 -

La Regidoria de Joventut inicia una campanya de promoció i difusió del Bo Cultural Jove, per tal d’afavorir que el màxim nombre d’entitats i empreses culturals s’hi adherisquen i que aquesta iniciativa del Govern d’Espanya puga arribar al màxim nombre de joves vila-realencs i vila-ralenques. Amb aquest objectiu, l’Espai Jove habilitarà una oficina especial on els interessats podran obtenir tota la informació i assessorament per a poder aprofitar la iniciativa. A més, la regidora de l’àrea, Anna Vicens, ha convocat a les entitats i empreses culturals de Vila-real a una reunió dijous que ve per a informar-los del procediment i avantatges del Bo.

“El Govern d’Espanya ha impulsat un bo cultural pioner i únic perquè els més joves puguen accedir a materials culturals o espectacles en viu als quals, d’altra manera, poden tindre moltes dificultats d’arribar. És una oportunitat que demostra l’aposta del Govern pels joves i per la cultura que hem d’aprofitar tots i totes: la joventut, que podrà obtenir una targeta amb 400 euros per a productes culturals, i també empreses i entitats que, com les llibreries i els cinemes, poden traure profit de la iniciativa, afavorint les vendes i acostant-se al públic juvenil”, assenyala la regidora. Amb aquest objectiu, Vicens, en col·laboració amb les regidories de Comerç i de Cultura, ha convocat dijous a una reunió a les empreses i entitats culturals de la ciutat, que han d’adherir-se prèviament al Bo per a poder participar en la campanya. A més, igual que es va fer amb el Bo Jove Lloguer, l’Espai Jove habilitarà una oficina per a informar del Bo Cultural Jove. L’oficina atendrà de dilluns a divendres en horari al matí (de 9 a 14 hores) i de dilluns a dijous, també a les vesprades (de 17 a 20 hores), per a resoldre tots els dubtes i orientar sobre els tràmits a seguir.

“La cultura no té edat, tot i que moltes vegades per als més joves pot ser molt difícil accedir-hi. Per això, el Bo Cultural Jove és una oportunitat que no podem deixar passar. L’Ajuntament de Vila-real estem treballant per a fer-ho i que el Bo Cultural, que pot sol·licitar-se des de hui, arribe a tots els nostres joves”, conclou Vicens.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari