Vila-real duplica el conveni amb l'Associació Castelló Contra el Càncer per a dotar a l'entitat d'una nova seu

Vila-real duplica el conveni amb l'Associació Castelló Contra el Càncer per a dotar a l'entitat d'una nova seu
02/05/2023 -

L’Ajuntament de Vila-real ampliarà el conveni amb la junta local de l’Associació Castelló Contra el Càncer (ACCC) perquè el col·lectiu puga comptar amb unes instal·lacions més adequades a les necessitats dels seus usuaris. L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha mantingut una reunió de treball amb representants de l’entitat en la qual s’ha acordat duplicar el conveni actual de 10.000 euros amb la ACCC perquè l’associació puga fer front al lloguer d’un local més ampli i amb millors condicions per a l’atenció a les persones amb càncer. A la reunió han assistit el coordinador de la junta local de l’ACCC, Francisco Bielsa, una de les integrants de la junta, Manoli Fuentes, així com el president provincial de l’Associació Castelló Contra el Càncer, Ramón Royo.

Així les coses, el consistori modificarà el conveni per a ampliar-lo fins als 20.000 euros anuals, quantitat que permetrà a la institució sufragar les despeses de lloguer. Es tracta d’una fórmula que l’Ajuntament ha utilitzat ja en altres casos per a facilitar que les entitats de la ciutat puguen comptar amb una seu, com per exemple en el cas de l’Associació d’Hostaleria i Oci (Ashiovi) o l’Associació de Fibromiàlgia i Malalties Reumàtiques de Vila-real (Afervil).

Des de l’ACCC, el seu coordinador, Francisco Bielsa, ha agraït la col·laboració que sempre ha prestat l’Ajuntament de Vila-real a l’entitat i ha destacat que amb l’ampliació del conveni, l’associació podrà habilitar un nou local al carrer Polo de Bernabé, més ampli i amb millors dotacions per a poder oferir més serveis als usuaris. Així, en l’actual seu de la plaça Major, únicament poden parar atenció psicològica i informació, mentre que en el nou local habilitaran consultes per a oferir també atenció i assessorament en diferents especialitats mèdiques.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari