Vila-real en Dansa trasllada els espectacles al diumenge per la previsió de pluja

05/06/2021 -

La direcció del festival Vila-real en Dansa, basant-se en la previsió de pluja durant la vesprada i nit del dissabte, ha decidit traslladar les propostes de la segona jornada al diumenge 6 de juny.

Des del festival celebren haver pogut reubicar els espectacles dins de la programació del festival sense haver de suspendre definitivament cap d’ells. En el cas de la companyia La Mov (Aragó), la seua proposta es posposa i es podrà gaudir de la peça en una nova data que s’anunciarà aviat.
D’altra banda, la resta d’actuacions previstes per al dissabte es traslladen al llarg del diumenge, una jornada que oferirà una programació més completa, però que permetrà al públic poder veure totes les actuacions.

Primera jornada

L’arrancada del X aniversari del festival es va celebrar el divendres amb èxit per la qualitat de les peces i artistes, així com l’acceptació del públic.

Enguany s’ha aconseguit arribar als barris gràcies a la incorporació de nous espais variats i distribuïts en diferents punts de la ciutat. També s’ha aconseguit arribar a nous públics gràcies a una programació exclusivament a l’aire lliure, alguna cosa que compleix amb un dels principals objectius del festival com és visibilitzar, donar a conéixer i acostar a tots els públics la dansa contemporània.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari