Vila-real estrena dos nous espais d'aparcament en la Ciutat Esportiva

Vila-real estrena dos nous espais d'aparcament en la Ciutat Esportiva
28/04/2022 -

La Ciutat Esportiva Municipal (CEM) Pau Francisco Torres estrena l’adequació de dos espais d’aparcament a l’entorn de les instal·lacions, una actuació que forma part del pla especial impulsat pel Departament de Mobilitat de la Regidoria de Territori per a donar resposta a l’èxit de públic en els diferents esdeveniments esportius que organitza la ciutat i que s’han anat reactivant progressivament en aquesta nova etapa postcovid. En el cas de la CEM Pau Francisco Torres els treballs han consistit en l’asfaltat de la superfície que actualment ja s’utilitza com a pàrquing, confrontant a la ciutat esportiva del Villarreal CF, al que se suma el segellament de part del vial annex a la CEM Pau Francisco Torres, que en aquest cas s’habilitarà com a aparcament únicament per a esdeveniments especials.

Així ho ha explicat el regidor de Territori, Emilio M. Obiol, qui ha destacat la millora que suposa aquesta intervenció, que ha sigut sufragada pel Villarreal CF. L’edil ha agraït aquesta nova col·laboració del club que “facilita l’assistència de públic als esdeveniments que es puguen dur a terme en aquestes instal·lacions i que també assegura unes millors condicions d’estacionament als usuaris de les dotacions esportives”. Obiol ha incidit en què, mentre que el pàrquing confrontant amb la ciutat esportiva del Villarreal CF està obert al públic en general i als usuaris de totes dues instal·lacions esportives, la zona d’estacionament que s’ha habilitat en el vial annex únicament s’obrirà en moments puntuals, coincidint amb esdeveniments especials. Aquest vial s’ha asfaltat només en la part central, mentre que en els laterals –on podran aparcar els vehicles en bateria- “no s’ha segellat la superfície perquè, en tractar-se d’una zona verda, segons consta en el Pla General d’Ordenació Urbana, únicament podem asfaltar un 50% de la superfície”.

En total, el Departament de Mobilitat calcula que es podrà disposar de 300 places per a vehicles. “Estem convençuts que aquest projecte alleujarà les necessitats d’aparcament en un districte de la ciutat que sens dubte és un punt neuràlgic a nivell esportiu, ja que a més de la CEM Pau Francisco Torres i la ciutat esportiva del Villarreal CF, també es troben a prop el Centre de Tecnificació Esportiva i l’Estadi de la Ceràmica”, assenyala el regidor Obiol.

El regidor de Territori recorda que “aquesta acció s’uneix al Pla d’aparcaments municipal amb el qual, durant els últims anys, hem habilitat zones de pàrquing en diferents barris de la ciutat per a afavorir una mobilitat més amable i sostenible”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari