Vila-real iniciarà una campanya de prevenció en l'hostaleria sobre les mesures anticovid vigents

Vila-real iniciarà una campanya de prevenció en l'hostaleria sobre les mesures anticovid vigents
12/03/2021 -

La Policia Local emprendrà una campanya preventiva en els locals d’hostaleria i restauració de la ciutat, amb l’objectiu d’informar sobre les normatives en vigor per a la contenció de la covid-19, fonamentalment en qüestions d’aforament, terrasses o horaris. La regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez, ha mantingut aquest matí una reunió amb representants d’Ashiovi, l’associació d’hostalers de Vila-real, per a traslladar l’inici de la campanya i recaptar les impressions del sector sobre aquest tema. En la trobada han participat també el regidor d’Economia, Xus Madrigal, i el comissari principal cap de la Policia Local, José Ramón Nieto.

“La pandèmia de la covid-19 ha suposat un dur colp per a l’hostaleria, entre altres sectors, amb normes i restriccions que han anat canviant i adaptant-se a cada moment a la situació pandèmica. Des de l’Ajuntament, hem estat en tot moment al costat dels nostres bars i restaurants en tot allò que hem pogut: exempció de les taxes de terrasses des del primer moment, una oficina especial per a ajudar a tramitar subvencions i les dues línies d’ajudes que tenim obertes ara -per al sector de l’oci i per als negocis inclosos en el Pla Resistir-, a més de la bonificació de l’IBI fins al 95% per als sectors més afectats per la covid-19”, valora Gómez. “La campanya informativa de la Policia Local s’emmarca en aquesta línia de suport constant, facilitant als locals tota la informació i aclariments sobre la normativa vigent per a assegurar el compliment de les restriccions, perquè col·laborant tots junts i complint les normes que ens dicten les autoritats sanitàries és com aconseguirem véncer al virus”, agrega.
La primera tinenta d’alcalde ha valorat també la predisposició dels locals a col·laborar amb la campanya. D’aquesta manera, durant aquest cap de setmana, els agents municipals visitaran els establiments per a informar de les mesures vigents i assegurar el seu compliment.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari