Vila-real licita la il·luminació de Nadal i festes per a la dinamització de la ciutat i l'eficiència energètica

Vila-real licita la il·luminació de Nadal i festes per a la dinamització de la ciutat i l'eficiència energètica
24/10/2021 -

La Regidoria de Serveis Públics de Vila-real ha tret a licitació el nou contracte per a la il·luminació extraordinària dels carrers i places de la ciutat amb motiu de Nadal i les festes patronals, amb l’objectiu de millorar la decoració de la ciutat en aquests períodes especials sota la premissa d’una major eficiència energètica i sostenibilitat. Per a això, el contracte preveu la instal·lació de lluminàries LED i llums de baix consum, en carrers principals, avingudes i centre per als vianants, a través de la col·locació de més 200 motius nadalencs i mig centenar d’arcs, escuts i altres motius lumínics en el cas de les festes patronals.

La il·luminació de Nadal i festes és un element important d’aquests períodes especials, que contribueix fonamentalment a la dinamització tant econòmica com social de diferents espais de la ciutat. Per això, hem treballat en un contracte que garantisca una decoració lumínica òptima dels nostres carrers, amb el qual es dóna continuïtat al contracte vigent fins ara, adjudicat en 2019″, assenyala el regidor de Serveis Públic, Xus Madrigal. L’edil recorda que la contractació de la il·luminació extraordinària posa l’accent en l’ús de noves tecnologies i lluminària d’última generació per a assegurar la màxima eficiència energètica, estalvi i sostenibilitat. El contracte es licita amb un pressupost de 60.000 euros i una vigència de dues anualitats -aproximadament, 30.000 euros per a les llums de Nadal i 15.000 euros per cada festa patronal-.

“Després de les greus dificultats que hem travessat tots amb motiu de la covid-19, i en particular el nostre comerç, creiem que la il·luminació extraordinària serà un element important en la dinamització de les campanyes especials de Nadal i festes”, agrega Madrigal. El contracte preveu l’encesa de les llums nadalenques, com és tradicional, el divendres anterior a la fira de Santa Caterina.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari