Vila-real ofereix cursos d'autoprotecció per a alumnes i professors

Vila-real ofereix cursos d'autoprotecció per a alumnes i professors
30/10/2019 -

El Servei Municipal de Protecció Civil de Vila-real ha començat a impartir els cursos d’autoprotecció escolar, dirigits a professorat i alumnes dels centres docents de la ciutat. Els cursos, acordats amb la direcció dels centres, consten de diverses parts, des de la informació a professorat sobre les normes generals d’evacuació i actuacions en situació d’emergència, fins als simulacres.

En els simulacres, que compten amb la col·laboració de l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil, els alumnes posen en pràctica l’aprés durant els cursos, en els quals els efectius del servei municipal ensenyen els procediments per a eixir del centre en ordre fins a un punt de trobada. Les sessions, tal com informa Protecció Civil, donen importància al manteniment del silenci, l’eixida en fila índia i ordenats segons proximitat del lloc d’inici de l’emergència, amb la finalitat d’aconseguir la major operativitat i disminuir els riscos.

Els simulacres compten també de manera habitual amb la col·laboració de la Policia Local, amb l’objectiu de conéixer els llocs on, en cas real, cada centre reuneix l’alumnat, a més d’implicar-se en les situacions del simulacre, com a ajuda a ferits, accés de bombers i sanitaris. Els cursos d’autoprotecció escolar finalitzaran al desembre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari