Vila-real optimitza els seus recursos municipals per a la posada a punt dels col·legis durant el període sense activitat presencial

Els conserges dels centres educatius estan duent a terme tasques de millora en les instal·lacions. A més, continuen els treballs de neteja profunda durant aquest període en què l’activitat presencial ha quedat suspesa per la COVID-19

Vila-real optimitza els seus recursos municipals per a la posada a punt dels col·legis durant el període sense activitat presencial
12/05/2020 -

L’Ajuntament de Vila-real, amb l’objectiu d’optimitzar els seus recursos municipals, està duent a terme tasques de millora i posada a punt dels col·legis de la ciutat durant aquest període en què l’activitat presencial ha quedat suspesa per la crisi sanitària de la COVID-19.

“Com en aquests moments els conserges no poden portar a terme les seues funcions habituals, ara mateix són els encarregats de realizar tasques de manteniment que són essencials per a l’adequada conservació dels centres” ha assenyalat la regidora d’Educació, Aida Beteta, qui afig “es tracta d’intentar aprofitar, en la mesura que siga possible, el personal que tenim en aquests moments treballant i el fet que els centres estan buits i, per tant, es poden fer faenes que amb els xiquets dins i el ritme habitual són difícils de fer”.

D’aquesta forma s’estan repassant accessos, bancs, forrellats, revisant el correcte funcionament de banys així com alguns treballs de jardineria. A més s’estan substituint, progressivament, les lluminàries actuals per bombetes LED.

Entre d’altres, en el col·legi Cervantes del Cedre s’estan repassant les cinc portes d’accessos al perímetre de l’edifici i el repàs de les piques dels banys. En el Joanot Martorell gran part de la seua jardineria, en Escultor Ortells treball de pintura dels bancs d’Infantil i Primària; en l’Angelina Abad un repàs a la lampisteria; en el Botànic Calduch neteja de cobertes; en el col·legi José Soriano el canvi del fals sostre per a insonoritzar el seu menjador o en Primària del centre Concepción Arenal el repàs de pintura de les portes d’accés a l’edifici i passamans.

Seguint les directrius marcades per la Conselleria d’Educació respecte a la neteja de totes les instal·lacions educatives, el responsable de la Regidoria de Serveis Públics, Francisco Valverde, ha indicat que l’empresa concessionària del servei de neteja dels centres educatius Fovasa és qui està realitzant una neteja intensa i profunda en els col·legis perquè, quan es produïsca la reincorporació dels escolars als centres aquests hagen tingut una neteja integral.

Cal recordar que l’optimització de recursos municipals s’està duent a terme també en altres departaments com és el cas de la Regidoria d’Esports, els seus treballadors, al no poder dur a terme la seua activitat habitual, estan realitzant altres funcions com són el repartiment de màscares entre la ciutadania o treballs de millora en les instal·lacions esportives.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari